Stortinget: Norge kan igjen bli katolsk under Paven

Den katolske kirke i Norge har tredoblet tallet på medlemmer siden 2005. Nå er de 110.000. Neste fire ganger flere enn medlemmene i Pinsebevegelsen.

Mange norske kristne kan nesten ikkje vente med å få Paven til overhode, som ein del av endetidssemja. Olav Fykse Tveit arbeider for samarbeid med ein antikrist. .

2012 er året for nye rekorder i den norske katolske kirken. Nå har de fått over 100.000 medlemmer i kirken, og bare de fire første månedene av året registrerte 10.000 nye katolikker seg.

Det må også påregnes flere tusen uregistrerte katolikker i Norge.

Medlemstallet i den katolske kirken i Norge har økt i takt med europeisk innvandring. Polakker og lithauere er hovedgrunnen til den store kirkeveksten. Hvert tredje registrerte katolikk i Norge er polsk, og det er flere polakker enn nordmenn.

– Det spesielle er at det er én nasjonalitet som er blitt så stor. Det oppleves forskjellig fra sted til sted i Norge. Noen steder merkes det jo veldig, sier Pål Bratbak, pressekontakt i Oslo katolske bispedømme til Nrk.

Kilde: Dagen.no

Min kommentar:

400 år med evangelisk kristen statsforfatning er slutt i Norge. I dag vart Reformasjonen si lœre stroken ut av Grunnloven.

Med endringa av grunnloven sin paragraf 2, har den Norske kirke klart å hoppe bukk over reformasjonen. Det er no ingenting til hinder for at denne frafalne kyrkja kan vende tilbake til Vatikanet, og få Paven i Roma som sitt overhode.

Pussing nok er det dette også Anders Behring Breivik sin ideologiske forankring. Han har ikkje sans for det “Luthersk evangeliske”. ABB har i manifestet sitt forklart at Paven er den øverste knekt av kristendomen, og at Norge bør vende attende til den katolske trua.

No kan dette skje med velsigning av mange kristne leiarar som støtta fjenringa av “luthersk’ og “evangelisk” frå den norske staten sin konstitusjon. Dersom den norske “folkekirken” endrar sin bekjennelse, ligg vegen attende til Roma open.

Når grunnloven frå no av skal innehalde “den kristne og humanistiske arv” er det ingenting i vegen for at den Katolske kyrkja vert den nye moderkyrkja for alle nordmenn.  Slik den var det under einevelde før reformasjonen, i årene kring 1520 e.k

Frikyrkjene i Norge er mest like pave-tru som biskopane i statskyrkja. Norges Frikirkeråd la ned seg sjølv i 2006, og gjekk inn i Norges Kristne råd. Der godkjente både baptistpastorar og pinsevener Paven i Roma som ein kristen leiar. Den Romersk Katolske kyrkja vart godkjent som ein del av den kristne familien.

Skam dykk frikyrkjepastorar som fører folk vil, saman med Lutheranarar på veg attende til Roma.

Paven i Roma er ein antikrist, på like linje med alle som går god for dette korrupte, frafalne og falske kyrkjesamfunnet.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Endetid

Ein kommentar den “Stortinget: Norge kan igjen bli katolsk under Paven”

  1. Runa
    mai 23, 2012 kl. 8:45 pm #

    Ja, Norge er dessverre blitt sterkt avkristnet og likegyldig til det kristne budskap. Det merket jeg da jeg gikk rundt med underskriftslister for altforkongen. Mange stramme ansikt, latter og igjensmelte dører. En ganske sjokkerende opplevelse for meg ihvertfall
    som var totalt uforberedt på dette. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle oppleve at Norge skulle bli et ikkekristent land! Landet har med grunnlovsendringen mistet sin faste grunnvoll og bygger nå, etter som jeg ser det, på sandgrunn.
    Har nettopp lest en interessant bok av John Holen: Daniels bok – profetisk perspektiv, etter å ha lest Åpenbaringen og Daniels bok. Den romerskkatolske kirken er både historisk, nåtidig og fremtidig. Det “fremtidige” går i oppfyllelse like foran øynene våre, så her gjelder det å fylle seg med ordet og ha forholdet til Jesus i orden.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->