Norge: Det perfekte Sodoma og Gomorrah

Denne videoen er verd å få med seg. Den viser at norske ungdomar oppfører seg slik som dei vaksne i Sodoma og Gomorrah.

Ein orgie av hor og soddomi framstilt som god underhaldning i VG.

Dette kan vi lese på VG nett:

På Hovefestivalen i fjor var regissør Luke Gilford leid inn til å lage små dokumentarfilmer fra festivalområdet. Før han skulle forevige Robyns opptreden på film, fikk han en lys idé.

Robyn på tråden

- Jeg hadde lyst til å gjøre noe mer spesielt med henne, utover kun å dekke opptredenen hennes. Så jeg sendte et forslag til managementet hennes om at hun kunne danse i skogen sammen med nakne fans, forteller regissør, Luke Gilford.

Her danser Robyn på Hovesfestivalen sammen med nærmere 70 nakne fans til den Avicii-remixede utgaven av «Hang With Me».

Kjede: VG

Link til denne videoen:

Min kommentar:

Det er interessant å sjå kva Bibelen sin Gud gjer med menneske som har dradd forbanningar av ymse slag nedover sine eigne hovud.

Bibelen seier veldig klart at dei som hatar Gud, skal Gud forbanne. Og forbanningane skal forplante seg til barna, ned i tredje og fjerde slektsledd.

Det vi ser på denne videoen er som teke rett ut av Sodoma.

Lot opplevede at alle homoile menn i byen kom springane til døra hans, og krevde å få ha sex med to englar. I videoen som VG presenterer spring nakne norske ungdomar gjennom skogen, til dei finn ein open plass der lesber og homser får leve ut perversitatane sine. Ungdomar arrangerer ein orgie og driv med hor for open mikrofon.

 Evangeliet etter Lukas
Kapittel 17

Og som det var i Noahs dagar, slik skal det vera i Menneskesonens dagar. Dei åt og drakk, dei gifte seg og vart bortgifte, heilt til den dagen då Noah gjekk inn i arka.

Så kom storflaumen og gjorde ende på dei alle.

Eller som det var i Lots dagar: Dei åt og drakk, dei kjøpte og selde, planta og bygde. Men den dagen Lot gjekk ut av Sodoma, regna det eld og svovel frå himmelen og gjorde ende på dei alle.  På same vis skal det vera den dagen Menneskesonen openberrar seg.

Vi bør eigentleg takke VG for å distriuere dette. Slik at alle får vite om korleis det står til i Norge. Slik at til og med strutsane i blant oss må ta til å dra hovudet opp av sanden.

Det at Norge i 2011 blir gjort om til det Sodoma er verd å merke seg. For slik som Jesus totalt øydela Sodoma og Gomorrah, kjem Jesus også til å øydelegge Norge.

Nordmenn lœrer ungane i skulen ar det er greit å drive med hor, utruskap og sodomi. Hedonismen regjerer i kvart eit kjøpesenter, og staten Norge er ein av dei fremste sponsorane av Islamsk terrorisme mot staten Israel.

Den Hellige ånd skal overbevise folk om synd, om Jesus si rettferd og om domen som skal kome.  Ta til deg dette. Vend om, og la Jesus sitt blod rense deg frå all synd og blodskam som no forgiftar det norske samfunnet.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , , ,

Kategoriar: Endetid

4 kommentarar den “Norge: Det perfekte Sodoma og Gomorrah”

 1. juli 1, 2012 kl. 9:10 am #

  Agurktid – til og med hos kristenbloggerne.

 2. Hildegunn
  juli 2, 2012 kl. 9:58 am #

  Hei Ivar

  Du fikk satt den riktige tittelen på dette! Jeg greier ikke å se den videoen, for bildet er forferdelig nok!

  Ja, noen ganger lurer jeg på hvor langt Norge vil gå… Hvor langt skal ugudeligheten og perversiteten gå?Jeg føler denne uroligheten i meg at Norge står på kanten av stupet…Ja, ikke bare Norge, men vi merker jo mer og mer at denne verden ikke er vårt hjem…Samtidig så fylles jeg med glede og stor forventning. For dette må jo bare bety at Jesus kommer snart igjen!!!!

  Viktig er det å stå fast på Guds urokkelige Ord og klamre seg til Jesus i denne tiden! Vi må be for Norge, at folk må vende om før det er for sent!!

  Og så kan vi frimodig løfte våre hoder, for forløsningen vår er nær:-)!!

 3. Bjarne Kydland
  juli 29, 2012 kl. 11:39 am #

  “Viktigst er det å slå fast Guds urokkelige Ord .- – - .”
  Se Rosenius`s husandakt for dagen. Han går ut fra 1. Mos. 3:1: “Har Gud virkelig sagt?”
  Følger en ikke Guds Ord så garantert følger en sitt eget hjernespinn. Og slik ender husandakten: Hvor kraftig ble ikke dette forkynt oss i den merkelige strid mellom Satan
  og Kristus. Jesus hadde selv kunnet tale de helligste og reneste Guds Ord. Han svarte ikke Satan med et eneste ord av seg selv. Han bruker bare Skriftene: Det er skrevet – det er skrevet! Husk at hele ditt liv er at den Herre Kristus selv visste ikke noe annet å svare Satan enn barem dette: Det er skrevet og Det er atter skrevet.
  “Vi merker mer og mer at denne verden ikke er vårt hjem. Vi må be for Norge, at folk må vende om før det er for sent. Nå lever vi på “lånt tid” og nærmer oss i hast The point of no return!

  • ivarfjeld
   juli 30, 2012 kl. 1:20 pm #

   Hei Bjarne.

   Shalom, og lovpris Jeuss.

   Det finnes dei som trur på Bibelen sin Gud, og dei som lagar sine eigne gudebilete. Somme av desse avgudsdyrkarane kallar seg “kristne”. Det er ingen som gjer meir skade for spreiinga av evangeliet enn slike personar.

   Det vert ikkje kjekt for dei når Jesus kjem attende for å halde dom. Ei heller om dette er deira siste dag på Jorda, og dei skal møte sin skapar.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->