Odd Einar Dørum ny president i Én Verden

Årsmøtet i Én Verden valgte i går tidligere justisminister og mangeårig tidligere stortingsrepresentant Odd Einar Dørum til ny president.

Odd Einar Dørum er med og legg forholdene tilrette for den siste antikrist.

Den profilerte Oslopolitikeren Knut Roger Andersen fortsetter som organisasjonens visepresident, mens Kjartan Almenning fikk fornyet tillit som styrets leder.

Én Verden fokuserer nå spesielt på arbeidet med å opprette en parlamentarikerforsamling i FN som et første, direkte bindeledd mellom verdens borgere og det globale styringsnivået. Den internasjonale kampanjen for å opprette en slik forsamling har hittil fått stor støtte i flere land, blant annet har Europaparlamentet, det pan-afrikanske parlamentet og det latin-amerikanske parlamentet Parlatino støttet initiativet gjennom resolusjoner.

- En slik forsamling ville ikke bare være en ny institusjon som bærer folkets røst. Forsamlingen ville bli manifestasjonen av og drivkraften til en ny bevissthet og forståelse av internasjonal politikk. Forsamlingen kan bli en politisk katalysator for videre utvikling av det internasjonale systemet og av internasjonal lov. Den vil også kunne bidra betydningsfullt til FNs evne til å gjennomføre sine store målsetninger og å skape positiv globalisering, sier Kjartan Almenning.

Én Verden har arbeidet både nasjonalt og internasjonalt med fredsarbeid og demokratisk utvikling av FN siden 1949. Organisasjonen er den norske avdelingen av den internasjonale bevegelsen World Federalist Movement. WFM driver en rekke prosjekter for å styrke det internasjonale demokrati- og rettssamfunnet, blant annet Coalition for the International Criminal Court (CICC).

Kilde: En verden.no

Min kommentar:

Den siste antikrist har mange barn. Eit av dei er Odd Einar Dørum, tidlegare samferdsleminister og Justisminister då Kjell Magne Bondevik var statsminister.

Den siste antikrist skal kome til duk og dekka bord. Menneskene på Jorda skal ha opplevd så mykje kaos, at når mannen som gjer store teik og under kjem, vil han bli hylla av hundrevis av millionar menneske.

Den siste antikrist vil gje ros til dei som har bana vegen for dem nye verdsregjeringa , og som har bygd ein ny verdsreligion. Den hevdar at vi alle er gud sine barn, og at  alle som gjer gode gjerningar skal få oppleve Himmelen.

Problemet at alt slik humanisme ikkje held på domen sin dag. Dette er mennesketankar, som slår ein strek over synd, som fornektar Jesus sitt kors og blod og kravet om å gjere Messias til Herre og Gud.

Slik blir folk ført vill. Også Odd Einar Dørum.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Endetid

Ein kommentar den “Odd Einar Dørum ny president i Én Verden”

 1. Runa
  mai 23, 2012 kl. 9:29 pm #

  Vi ser at det ene endetidstegnet etter det andre oppfylles like for våre øyne. Jeg søker inn til min Herre og Frelser, der er jeg trygg. Han er min aller beste venn og han har lovet å skjule oss i sin hytte på den onde dag.
  Når dette skjer, må Gud hjelpe oss alle!

  “Herre, lær meg din vei, så jeg kan vandre i din sannhet. Gi meg et udelt hjerte, så jeg frykter ditt navn.
  Jeg takker deg, Herre, av hele mitt hjerte; min Gud, jeg vil evig ære ditt navn. For din troskap mot meg er stor, du har fridd meg fra dødsrikets dyp.
  Men du, Herre Gud, er barmhjertig og nådig, langmodig og rik på miskunn og troskap.”
  Salme 86,11-13 og15.
  Må dette være en bønn fra oss alle.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->