Sharia lover innført i Sverige

Seks av ti svenske moskeer gir råd i strid med svensk lov, avslører svensk fjernsyn.

Den nye moskeen på Furuset tronar i landskapet i Oslo Aust. Etter 21.mai er det fritt fram for å byggje fleire og be om offentleg støtte.

SVT utstyrte to kvinner med skjult kamera og sendte dem rundt til Sveriges ti største moskeer for å be om råd i spørsmål om flerkoneri, mishandling og seksuelle overgrep.

I programmet Uppdrag granskning avdekkes det at rådene som ble gitt av moskeenes representanter i mange tilfeller strider mot svensk lov.

I seks av de ti moskeene ble en kvinne som hevdet å være mishandlet av ektemannen, som også hadde giftet seg med en annen kvinne, rådet til å stille opp for ham når han krevde sex.

Seks av de ti moskeene frarådet den andre kvinnen å anmelde mishandling, mens det ved en av moskeene var delte meninger om dette.

En av moskeene ga et vagt svar, mens to rådet kvinnen til å gå til politianmeldelse.

Ni av ti moskeer hevdet at mannen under visse forutsetninger har rett til å gifte seg med flere kvinner, mens bare én moské sa at dette ikke går an siden det strider mot svensk lov.

Kilde: NTB og Vårt Land.

Min kommentar:

Det er grenselaust naivt å tru at det ikke er liknande forhold i Oslo aust og sør.

Det er også grenselaust naivet å tru at Muslimar i Shengen-området ikkje vil flytte inn til Norge, når Norge frå 21.mai blir det første land i Nord-Europa som likestiller Islam og Kristendom i grunnloven.

Kristne leiarar som vel “kompromissets” linje med Islam går Satan si ærend.

Fordi bak “allah”, “Muhammad” og den Islamske ideologi står djevelen sjølv.

Alle som ikkje er blinde ser Islam sine herjingar i Nord-Afrika og Midt Austen, og i det sørlege Asia. Det er ingen grunn til å tru at Islam vil spare dei gudelause humanistane i Europa.

Dette er sanninga.

Det er ubegripeleg at dei som seier dei trur på Jesus ikkje har lært noko av kristendomen sin historie, og korleis Islam to gonger har forsøkt å hærta Europa.

Korleis er det mogeleg å forsvare eit grunnlovs-lovvern, som har velsigna Norge frå å bli råka av Islam sine herjingar i fortid og notid?

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , , ,

Kategoriar: Endetid, Islam

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->