Indoktrineringa i Norge på veg mot nye høgder

Regjeringen feirer ikke frigjeringa frå Nazi-Tyskland, og gjer “rosetoget” etter 22 juli til ny propaganda markering for Marxisme.

Rosetoget i Oslo blir brukt til å markedsføre Marxisme i Norge. SV har ingen skam.

Kunnskapsminister Kristin Halvorsen (SV) tar rosetoget i Oslo til inntekt for den klare og profilerte marxistiske skulepolitikken i Norge. Den krev at private skular må motarbeidast, og deira eksistensgrunnlag inskrenkast til eit absolutt minimum.

Som i det ateistiske Kina er kristendommen fjerna i skuleverket, og erstatta av “humanistisk” parti-teori.

Her er Halvorsen sin forklaring på statskanalen NRK P2 kva Nasjonal Samling betyr i Norge. 

 Derfor har vi rosetog

«Også er det sånn at over tid viser det seg at de som har mange privatskoler i sine land tiltrekker seg mange av de elevene til foreldre som enten har penger eller er veldig opptatt av skole eller begge deler. Også tiltrekker de seg etter hvert lærekrefter og det går på bekostning av fellesskapet. Og i Norge har vi fellesskap og samhold. Det er derfor vi har rosetog. Det er fordi vi stiller opp i fellesskap og er vant til å omgås på tvers uavhengig av foreldrenes økonomi», sa Halvorsen.

Kjelde VG

Min kommentar:

Etter at eg såg at Ludvig Nessa skryte på Facebook over å ha forbanna regjeringskvartalet, og Kr.F vil fjerne ordet “ekteskap” frå lovverket i Norge, har eg bestemt meg for å juble.

Ludvig Nessa. Ein overlevning av det katolske eineveldet.

Det kan sjølvsagt bli verre. Men likevel trur eg det er like før Jesus kjem tilbake. Halleluja.

No er det på tide å sleppe jubelen laus, og feste blikket mot Himmelen.

Fråfallet i Norge er no så omfattande at det ikkje kan vere tvil. Antikrist si ånd har tatt fullstendig over i kongeriket Norge.

Snart vil den siste antikrist bli løfta fram som den store “fredsfyrsten”.

Kvifor klage på Kristin Halvorsen?

Ho har då aldri hevda å vere ein kristen. Ho har aldri hevda at Jesus stod opp frå dei døde, og at Ho er ein av talspersonane hans.

Det har altid vore falske kristne som har vore den største fienden av evangeliet om Jesus. Så føl resten av flokken av gudelause. Dei som bruker menneske med religiøse vrangforestillinga som ein unskyldning for å ikkje kome til Jesus og be om nåde.

AP fekk forsvaret til å kjøpe annonse på VG i ett forsøk på å fjerne 8 mai som frigjeringsdag frå Nasjonal sosialismen. No skal den nye “veterandagen” til AP markandsføre FN.

Lytt ikkje til menneske, og dei som kallar seg “kristne”. Les heller i Bibelen og tru på det som står skriven. Jesus er Ordet som kom til jorda som fult Gud og menneske. Messias kan du stole på. Amen.

Skriven av Ivar

Merkelappar:, , ,

Kategoriar: Endetid

5 kommentarar den “Indoktrineringa i Norge på veg mot nye høgder”

 1. Kjell
  mai 10, 2012 kl. 1:20 pm #

  Ja,det er bare den allmektige Gud vi kan stole på. Hedenskapet vil fortsette om det blir borgerlig styre i 2013. Høyre & Co er like gudløs som de som nå styrer,det kan kanskje bli lettare å få etablert privatskular, men ellers er det ganske antikristelig uten respekt Herrens Ord

 2. Hildegunn
  mai 11, 2012 kl. 8:25 am #

  Hei Ivar

  Det er bra at Ludvig Nessa har stått på og kjempet for det ufødte barn son rett til å leve. Men det at han nå har forbannet regjeringskvartalet skremmer meg. Jeg spør meg om dette ifølge Bibelen er rett.

  Jeg har heller aldri hørt om noen som forbanner regjering. Du skriver ovenfor, under bildet av L.N ;”Ein overlevning av det katolske eineveldet”. Er dette noe katolikker gjør?

  Ludvig Nessa har skrevet et innlegg på Verdidebatt idag hvor han forsvarer forbanningsaksjonen utifra noen Bibelsteder. Men disse Bibelstedene overbeviser ikke meg om at dette er riktig. Og hadde ikke Jesus gitt oss klar beskjed om å forbanne hvis dette var noe vi skulle gjøre?Er vi ikke heller kalt til å be for myndighetene?

  Dette gjorde meg litt usikker. Kan du si litt mer om hva du mener om dette, Ivar?

  Det er så mye som skjer rundt oss for tiden, både i Norge og ellers i verden. På samme tid som vi hørte om at Krf vil fjerne “ekteskap” ifra lovverket, fikk vi høre om president Obama som nå har gått varm for homo-ekteskap og vil innføre dette. Det er trist å se Sodom og Gomorra-tilstander og fåførelser bli verre og verre. Men dette var jo akkurat det Jesus advarte oss imot. Og han trøstet oss også med det herlige budskapet at når vi ser alt dette, så kan vi vite at han kommer snart igjen!:-) Derfor blir det bare mer og mer viktig for meg å fylle meg med Guds Ord og holde meg nær til Herren og å gjøre hans vilje i denne tiden.

  Måtte Herren velsigne deg, Ivar, i din tjeneste!

  • ivarfjeld
   mai 11, 2012 kl. 9:23 pm #

   Hildegunn.

   Gode søsta, so da heite hos havstrilane.

   Eg har vore veldig varsam med å åtvare mot Ludvig Nessa. Fordi eg synes han arbeider ihedig mot drap på barn på norske sjukehus. Dei aller fleste har i dag godtatt det pågåande folkemordet. Sjukehusene våre står bak eit Utøya kvar dag.

   Nen når det gjeld å lyse folk i bann, så avslører Nessa seg som ein eineveldig katolsk prest. Vi skal ikkje forbanne nokon. Alle som bøyer seg for Jesus skal velsigne andre menneske. Vi skal seie sanninga, og be folk vende om.

   Eg oppdaga for ein månad sidan at Ludvig Nessa er for det totalitœre prestetyret. Han vill blokkere lovlege valde stortingsrepresentantar frå å kome seg inn i Stortinget 21.mai. Slik ville Nessa hindre at Stortinget vedtar endringar i grunnloven.

   Det er berre store og små Pavar som snakkar på denne måten. Dei talar og handlar på måtar som fører Jesus sitt namn i vanry.

   Det å lyse folk i bann er og blir ein satanisk praksis som eindeveldige pavar i Roma starta, og som held fram den dag i dag.

 3. Hildegunn
  mai 12, 2012 kl. 10:24 pm #

  Tusen takk, kjære broder, for svaret ditt , som gav meg klarhet i dette!

  Jeg er så enig med deg; Vi skal ikke forbanne noen men velsigne. Like viktig er det å si sannheten og å be folk vende om. Og så er du sikkert enig om at vi trenger å be for Norge.
  Ja, vi trenger virkelig å ta på Guds fulle rustning, som beskrevet i Efeserne 6 v 10-18! Og så må vi holde fast til hodet, som er Jesus Kristus!

  Ønsker deg og din familie en velsignet helg!

  • ivarfjeld
   mai 14, 2012 kl. 3:54 pm #

   Hei Hildegunn.

   Shalom.

   Takk for at du velsignar meg. Det får meg til å halde fram med blogginga.

   Må Jesus halde fram med å velsigne deg og ditt hus. Amen.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->