Aftenpostenredaktør ut mot ensidig Israelkritikk

Knallhard, ensporet kritikk av Israels politikk gjør livet mye vanskeligere og farligere for den lille gruppen av norske jøder.

Aftenposten sine kulturredaktør Almås må ikkje berre slutte å spre løgner om Israel. Han må starte å fortelle sanninga.

Dette mener Knut Olav Åmås, Kultur- og debattredaktør i Aftenposten.

Tre av fem norske jøder mener Midtøstendekningen fra norske medier er en viktig grunn til det blomstrende jødehatet.

Åmås mener konflikten i Midtøsten har blitt en symbolsak uten nyanser:

«Det pågår fortsatt en utstrakt relativisering, bagatellisering og bortforklaring av antisemittisme i Norge. Spesielt et stykke ute på venstresiden, der Palestina-aktivismen er en uhyre tung symbolsak, med null rom for nyanser og ingen evne til å se at Midtøsten-konflikten har to hovedparter»

Det gleder Conrad Myrland i Med Israel for fred.

 – Noen redaktører har forstått alvoret, skriver han som en overskrift i en kommentar til artikkelen, skriver han på organisasjonens nettside.

Kilde: Korsets Seier

Min kommentar:

Norske kristne treng å høyre sanninga om Israel. Fordi dersom kyrkja og kristne er antisemittar, trur nordmenn flest det er greit å vere ein antisemitt.

Norge har boykotta Israel sidan 1978, då Israel ba Norge om hjelp mot Iran sine trugsmål om å stoppe eksport av olje til Israel.  Norge har både nekta å selge olje til Israel,  og nekta å hjelpe til med oljeutvinning i havet utenfor Israel.

Denne boykotten er støtta av Utanriksminister Jonas Gahr Støre, som for open mikrofon spreidde løgn om hemmelege samtaler med Hamas. I 2012 held denne boykotten fram. Støre nektar framleis å hjelpe Israel.

Samstudenes som Norge bøykottar Israel, støttar Norge den Islamske diktaturet i Iran.  Statoil har den norske stat som hovudeigar. Statoil har investert tre milliardar kroner på Iransk sollem, og hjelper Ayatollah regimet med å selge olje på verdsmarknaden.

Sanninga er at Norge forbannar Israel, og velsigne det Islamske diktaturet i Iran. Det er ille.

Ikkje berre må menn som Jonas Gahr Støre slutte å spreie løgner om Israel. Norske må tvert om aktivt støtte Israel, og velsigne Jødestaten og det Jødiske folk.

Som ein følgesven av Jesus vår Messias støttar eg Israel. Det er ei plikt. Kristne som lyttar til “kristne leiarar” som anten ignorerer Israel eller sprer dei Islamske løgne om Jødane, bør finne seg ei forsamling der sanninga får råde.

Den som ikkje gjer Israel sin Gud sin vilje, vår Far i Himmelen, skal ikkje få oppleve det evige livet. Det har vi Jesus sine ord på i Mattheus 7:21-23.

Den som gjer vondt mot andre menneske, også Israel og Jødane, plasserer seg under dommen.

Det er ditt valg å lese, lytte og lye.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Endetid, Israel

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->