Muslimske menn ser på norske jenter som horer

Drita fulle norske jenter med trusa på kne, blir voldtatt av Muslimske menn i Oslo. Ordfører Fabian Stang fortviler.

Oslofolk i tog mot valdtekter. Dei burde tatt med ei fane mot synd, flatfyll og horeri.

Seks kvinner har levert inn anmeldelser om fem hendelser med voldtektsforsøk i Oslo i helgen.

Det opplyser kriminalvakten ved Oslopolitidistrikt til VG Nett.

- 16-åringer utsatt for overgrep

Her er oversikten over helgens hendelser i Oslo, ifølge kriminalvakten:

To jenter på 16 år skal ha blitt utsatt for seksuelle overgrep i form av seksuelle handlinger av fem menn i alderen 16-20 år. Alle involverte er fra Pakistan og Afghanistan. Alle mennene er pågrepet.

Kilde: VG

Min kommentar:

Synd som hor, drukkenskap og vald høyrer nøye saman. Når 16-år gamle jenter raver omkring i sentrum av Oslo dritings, er det eit teikn på omsorgssvikt i familier og samfunn.

Valdtekt er ei kriminel handling, og menn som valdtek bør sone straffa i fengsel.  Men overstadig rusa jenter på byen er ei skam for Norge.  Dei er ikkje noko vakkert syn.

  Paulus’ første brev til korinterne 6

La dere ikke føre vill! Verken de som driver hor, de som dyrker avguder eller de som bryter ekteskapet, verken menn som ligger med menn eller som lar seg ligge med, verken tyver, grådige, drukkenbolter, spottere eller ransmenn skal arve Guds rike.

Alt for mange jenter i Oslo vavar snøvlande omkring med trusa på kne. Når dei møter Muslimske menn i nattmørke, blir dei valdtekne. Muslimane ser på slike jenter som horer. Dei vert omtala som billige ludder.

No er det ille i Norge. Moralsk forfall, Jødehat, fyll og horeri uten grensar kjem til å få uhyggelege konsekvensar.

Jesus åtvarer oss mot forferdelige tider like for han kjem attende. Løft blikket dykkar, gode kristne. Gled dykk. Snart kjem Herren attende. Han kjem for å redde alle som ventar på Han.

Be om at alle valdelege Muslimar må vende om og ta i mot Jesus som Gud og Frelsar.  Be for halvnakne, fulle jenter i Oslo, at dei også bøyer kne for Jødane sin Konge. Amen.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , ,

Kategoriar: Islam

4 kommentarar den “Muslimske menn ser på norske jenter som horer”

 1. Mike Adams
  november 2, 2011 kl. 1:22 pm #

  Islam og Koranen gir dog anledning til “timesekteskap”, – moralsk sett er dette helt bak mål. Begrunnelsen er manglende selvbeherskelse for å oppfylle seksuelle begjær.

  Muslimske menn i Norge må få en leksjon i alminnelig rett og galt. Nei, disse muslimer må lære seg ordet “selvtekt” og hvilken verdi dette representerer i det norske samfunn.

 2. mari
  november 13, 2011 kl. 1:07 am #

  Dine argumenter er jo tydeligvis ikke så mye bedre enn muslimske menns.

  Er i det minnste bra du argumenterer for at voldtekt er en vond handling. Men uansett om jentene er ute sent eller ikke, har ikke disse mennene noen unnskyldning til å gjøre det de gjør.

  • ivarfjeld
   november 13, 2011 kl. 3:22 am #

   Kjœre Mari.

   Shalom.

   Sanninga om norsk ungdom er tøff, og mange kristne vil slett ikkje høyre snakk om kva Bibelen meiner er hor og utukt. Like lite som Israelsfolket ville vite kva Gud meinte om livsførselen deira.

   Folk vil helst følgje ein “gud” som lar dei gjere det dei har lyst på. Også sex og samliv utanfor ekteskapet. Det er og blir hor og utukt. Lønna for synd er døden. Men livet er ei fri gåve for den som vil følgje og lye Jesus frå Nazareth. Dersom livet og døden, Himmel og helvete ikkje blir forkynt, har nåde inga meining. Jesus døydde forgjeves.

 3. Hallgeir
  juni 16, 2012 kl. 2:26 am #

  Toillpeisa Send musliman dit Dæm vil hjem te allah :)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->