UD: Normalisert norsk støtte til “politisk Islam”

Norsk UD er stolt over å ha “normalisert” samarbeidet med Hamas og det Muslimske brorskapet i Egypt.

Statssekretœr Torgeir Larsen i UD og statsråd Jonas Gahr Støre.

Dette er ikkje fiksjon. Dette står skrive på Utanriksdepartementet (UD) sine heimesider, oppdatert 13.mars 2012.

Klargjeringa om den norske strategien i Midt Austen vart lagt opp av UD 13.mars. Det er statssekretœr Torgeir Larsen som gjer greie for offesiell norsk politikk. Det som står her er også publisert i Dagavisen i Oslo:

 ”Til tider er vi blitt kritisert for det – som i 2007 da vi normaliserte samarbeidet med en palestinsk samlingsregjering der også Hamas deltok. Det var på den tiden vi også intensiverte dialogen med Det muslimske brorskap i Egypt”.

UD presenterer den Islamske valsigeren i Egypt som ein siger for demokrati og folkestyret.

” Vårt forhold til politisk islam”

 ”Valgene i Midtøsten og Nord-Afrika har vist oss at prinsipper som folkestyre og frihet også kan eksistere sammen med islam. Valgene har vist oss mangfoldet bak samlebetegnelsen politisk islam – fra pragmatisk og moderat islam til fundamentalistiske krefter. Det er ikke overraskende, men like fullt viktig å få demonstrert. Forenklinger og kunnskapsmangel har for ofte preget synet på politisk islam i Vesten. På Tahrir-plassen i Kairo var det demokrati og verdighet man var opptatt av”

 Kjelde: Regjeringen.no

Min kommentar:

Så er det endeleg slått fast i skrifteleg form det mange av oss har hevda. At Norge har ein Utanriksminister som har “normalisert” det norske forholdet til Hamas.

Problemet med denne “normaliseringa” er at Hamas har drap på alle Jødar som sitt utalte politske mål. At staten Israel må opphøyre å eksistere.

Den nye norske “fredspartnaren” i Midt-Austen er av USA ein forbode Islamsk terroristorganisasjon. Medan Norsk UD prøver å få nordmenn til å tru at eventyr er sanninga, kallar Washington framleis ein spade for ein spade.

Her er sitat frå Hamas sitt charter, punkt 7 og 8:

 7. Hamas er en “universell” bevegelse. “Hamas er en av lenkene i Jihad-kjeden i konfrontasjonen med den zionistiske invasjonen.” [Det nevnes eksempler på muslimske krigere som har kjempet mot jødene helt fra 1936.]
“Hamas har sett frem til å iverksette Allahs løfte, samme hvor lang tid det vil ta.” Løftet ble gitt ved Muhammed:
“Tiden vil komme når muslimer vil kjempe mot jødene (og drepe dem); inntil jødene skjuler seg bak stener og trær som vil rope: O muslim! Det er en jøde som skjuler seg bak meg. Kom og drep ham!”

 8. Slagordet til Hamas: “Allah er målet, Profeten er modellen, Koranen er grunnloven, Jihad er veien og død for Allahs sak er den mest opphøyde tro.”

Kjelde: Med Israel for Fred (MIFF)

Det er uhyggeleg å lese det som står på UD sine heimesider. Norge støttar ein organisasjon som står for den same Jøde-hatet som Nazistane stod for, og som førte til Holocaust.

Mest uhyggeleg fordi Nordmenn ser ut til å akseptere at den Norske staten er og skal forbli ein av dei største sponsorane av Islamsk terrorisme utanfor Iran og Saudi Arabia sine grenser.

Skriven av Ivar Fjeld.

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Islam, Israel

2 kommentarar den “UD: Normalisert norsk støtte til “politisk Islam””

 1. Kjell Olesson
  mars 27, 2012 kl. 9:51 pm #

  Støre kan dra Guds vrede over Norge

  • ivarfjeld
   mars 27, 2012 kl. 9:59 pm #

   Hei Kjell.

   Shalom.

   Eg synes det er bra at vi no har ei skrifteleg kjelde for godkjenninga av Hamas på UD si heimeside. Det er godt for oss som lenge har åtvara mot skadane som Jødehatet i Norge påfører nasjonen vår.

   At det ligg ei kjelde til dette i UD kan ingen lenger nekte for. Ved alle høve alle som ynskjer å snakke sant.

   No får vi sjå om det er nokon som reagerer. Både Krekar-saka og Utøya-rettsaka som ligg føre oss kjem til å skape debatt i Kongeriket.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->