Riksadvokaten føreslår justismord mot det norske folk

Riksadvokat Tor-Aksel Busch vil la Anders Behring Breivik gå. Det får halde med gratis behandling innan tvungent psykisk helsevern. 

Riksadvikat Tor-Aksel Bush vil la Anders Behring Breivik sleppe unna titalte for overlagt drap.

Det er å føreslå eit ufatteleg justismord mot det norske folk, at Riksadvokaten vil la ein massedrapsmann sleppe unna ei titale for overlagt drap.

Les Tor-Aksel Busch si titalte mot massedrapsmannen Anders Behring Breivik:

 «Tiltalte har begått meget alvorlige forbrytelser i et omfang man ikke tidligere har erfaring med i vårt land i moderne tid. Etter hans egen oppfatning er handlingene rettmessige, og en nærliggende og åpenbar fare for nye alvorlige forbrytelser av samme karakter er utvilsomt til stede. Hensynet til sarnfunnsvernet nødvendiggjør dom på overføring til tvungent psykisk helsevern, og vilkârene i straffeloven § 39 nr. 1 er oppfylt.»

Kjelde VG

Min kommentar:

Når Gud ikkje lenger vil vœre bygningsmann, så forsvinn velsigningane ut av både nasjon og folk.

Norge har systematisk fjerna Gud frå samfunnet. Stortinget har rasert det kristne lovverket. Nordmenn flest har vald materalismen og hedonismen som sin “gud”.

No kjem dei alvorlege konsekvensane av dei veivala vi har gjort. Leiarskapen vår har mista både vit og forstand. Ein massemordar som sjølv har vedgått 77 drap, og som seier han er frisk, skal ikkje stillast til ansvar for dei kriminelle gjerningane sine.

I staden for skal staten sitt helsepersonell ta han inn på eit sjukehus og gje han psykriatisk behandling. Norske helsebyråkratar er ikkje som andre.

Det heile minner mykje om korleis Adolf Hitler fekk sleppe unna drapene under statskuppet i Muchen i november 1923. Nazi-leiaren fekk ein mild dom, vart tildelt femstjernes handsaming i fengselet. Hitler fekk breveksle med fan-klubben, ha eigen privatsekretœr, som dikterte Nazi-leiaren sin sjølvbiografi “Main Kampf”. 

Rettssaka mot Anderhs Behring Breivik kjem til å bli eit langdrygt men absurd teater. Det er ikkje godt å vite om det er Breivik eller rettssystemet sjølv som burde leggjast inn på galehus.

No står det rimeleg ille til i Kongeriket. Desse ordene til Paulus sine ord passar god på Norge.

Paulus’ brev til romerne

Kapittel 1:25-27

 De byttet ut Guds sannhet med løgn og tilba og dyrket det skapte i stedet for Skaperen, han som er velsignet i evighet. Amen. 

 Derfor overga Gud dem til skammelige lidenskaper. 

 Kvinnene deres byttet ut det naturlige samliv med det unaturlige. På samme måte sluttet mennene å ha naturlig samliv med kvinner og brant i begjær etter hverandre. 

 Menn drev utukt med menn, og de måtte selv ta straffen for sin villfarelse.

Nordmenn flest kjem nok til å reagere på at Anders Behring Breivik truleg slepp fengeslstraff.

Men den moralske indignasjon vill ikkje stikke djupt nok til at Ola Nordmann vil protestere.

Det vil dei ikkje gjere før den dagen NAV-pengane ikkje kjem regelmessig inn på kontoen. Den dagen kan kome før noko veit ordet av det.

Då skal det bli like mykje sirkus i Oslo som det vi har sett i Athen.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Utøya

Ein kommentar den “Riksadvokaten føreslår justismord mot det norske folk”

 1. april 8, 2012 kl. 10:46 am #

  Norulv Øvrebotten

  Jeg tør si sannheten

  Pårørende av drepte ungdommer i Norge står fram i Aftenposten og sier at de ikke tør si hva de mener. De stoler ikke på politiet, og det har de god grunn til. Politiet blir ledet av en god kamerat av Jens Stoltenberg, nemlig Øystein Mæland, en notorisk upålitelig mann uten verken juridisk embetseksamen eller politifaglig bakgrunn.

  Mæland er en klassisk politisk kommissær og benyttes i prinsippet på samme måte som da Lenin, Stalin og etterfølgerne kapslet inn de ordinære væpnede styrkene og ordinært politi i Sovjetunionen med nettopp slike politiske kommissærer. Dette er også et gammelt og kjent opplegg. I en modernisert form.

  Mæland ble satt inn i stillingen som politidirektør rett før massedrapet utelukkende for å kamuflere virkelig hensikt med terroren som var koordinert blant annet med et uventet skifte av politidirektør i Norge. Ikke tro noe annet. Disse folkene og arkitektene bak kjenner jeg på det politiske ganglaget. Mæland bedrar glatt både pårørende og folket ellers. Jeg tør si sannheten om både ham, andre medvirkende og hele opplegget. Denne terroraksjonen har jeg ikke vanskelig for å forstå. Jeg kjenner teknikkene ut og inn.

  Terroren 22. juli 2011 var ganske enkelt en ny runde fra de hemmelige russiske tjenestene for å befeste og styrke maskert makt over den norske staten. Noe som Sovjetunionen og Russland i virkeligheten har hatt i over 70 år. Ingen andre enn de hemmelige russiske tjenestene og den etablerte eliten i Norge har noe å tjene på drapene i stalinistisk stil.

  Det gamle latinske spørsmålet som leder deg på rett vei også i denne saken er “Qui bono?” Hvem tjener på det? Du burde se svaret. Når den virkelige konteksten er forklart.

  Alt bedraget etterpå er helt i samsvar med de sovjetutviklede bedragmetodene som er benyttet i saksbehandling av viktige forhold i Norge i alle disse årene. I detalj har jeg forklart hvordan det kommunistiske spillet i det negative rom blir utført og hvordan smart bedrag blir kamuflert som smart jus. Denne oppskriften er fulgt også siden i fjor sommer.

  Det er en gammel metode innen bedrag. Å kombinere bedrag med terror er en like gammel kombinasjon. Mer KGB kan det knapt bli.

  Den som ikke forstår det nå, ønsker rett og slett ikke å forstå. Fordi vedkommende er tjent med at bedraget skal lykkes også denne gangen. Du finner nok av slike karakterløse mennesker i Norge som er mer opptatt av seg selv og egen lommebok enn 77 drepte mennesker.

  Når du sjokker et samfunn og dreper vergeløse mennesker ved hjelp av kommunistisk terror, er følgen at folket blir narret til å slutte opp om det etablerte systemet og dets ledere. På et gammelt falskt grunnlag som er bygget opp siden før krigen.

  Denne godt utprøvde teknikken fra Lenin og Stalins dager har vist seg å ha god effekt også denne gangen, og noen med dyp innsikt og kunnskap fra denne bransjen må si rett ut hvordan ting er. Det er en forutsetning for at det godt maskerte systemet av mord og bedrag skal kollapse i Norge.

  At Anders Behring Breivik er en enslig terrorist er bare tull, noe som all medvirkningen fra sentrale jurister og politikere etterpå med kontinuerlig bedrag i saksbehandlingen av terroren, ene og alene beviser at han ikke er. Det fabrikkerte motivet er også en del av en konstruksjon. Du må nesten være tilbakestående for å tro på det som er servert. Sannheten er den samme gamle historien. Som alltid. Den er bare i en ny og mer kreativ form. Innholdet er derimot ikke vanskelig å kjenne igjen. Det er like blodig som alltid.

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/22juli/Ingen-tor-si-hva-de-egentlig-mener-6800214.html#.T38xj6t142w
  «Ingen tør si hva de egentlig mener»
  http://www.aftenposten.no

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->