Amerikanske soldatar hyllar Nazismen

“Jeg tviler på at soldatene ikke visste hva symbolet står for”. 

Ei ny-Naziistisk celle i det Amerikanske forsvaret slepp unna med ein klaps på baken av Pentagon.

Dette seier Rabinar Marvin Hier, som leiar Nazi-jegarane ved Simon Wiesenthal Center i USA.

I går dukket det igjen opp et nytt bilde av amerikanske marinesoldater som skaper sterke reaksjoner. Denne ganger poserer en gjeng snikskyttere foran det amerikanske flagget og et naziflagg med det velkjente SS-symbolet på i Afghanistan.

I en pressemelding fra det amerikanske marinekorpset skrives det at bruken av symbolet er uakseptabel, men at soldatene på bildet fra september 2010 ikke vil straffes fordi etterforskere har slått fast at det hele var en naïv tabbe.

Den jødiske rabbineren Marvin Hier sier til AP at han betviler at soldatene ikke visste hva symbolet står for.

- Hvis du ser på hvilken som helt bok fra naziperioden er det tydelig at dette er det fryktede symbolet til SS. At marinesoldater bruker det og plasserer det ved siden av det amerikanske flagget når 200 000 amerikanere døde for å frigjøre verden fra det grufulle symbolet er bare utrolig feigt, sier han.

Kjelde Dagbladet:

Min kommentar:

Eg har tidlegare sagt at samfunnet i vesten er på veg attende til dei Nazistiske verdiane.  Dette gjeld ikkje minst Norge, som er i ferd med å bli eit umenneskeleg byråkratisk statsdiktatur. Til dømes skil den norske staten sin politikk overfor Israel seg lite ut fra den politikken som Nazistane ville ført.

Det er ikkje lenge sidan den norske Telemark Bataljon vart avslørt i Afghanistan i å hylla Odin. Norske soldatar svor ein eid om å kjempe for Valhall til siste mann. Det var eiden Vikingane  svor før dei valdtok og drap for fote. Nasjonal Samling ville mellom anna at Norge skulle samlast kring dei historiske norrøne “verdiane”.  Det var noko heidningane i Norge likte. I 1932 vart Vidkun Quisling œra som forsvarsminister i Norge.

Her er videoen av norske vikingar i krig:

I Tyskland vart det nyleg avslørt ei ny-Nazistisk celle i politiet som hjalp ny-Nazistar med systematiske drap på Tyrkiske innvandrarar. I Norge er det få som har fantasi nok til å erkjenne at det finnes ny-Nazistiske celler innad i Politiet og som hjalp Anders Behring Breivik. Vel hundre norske advokatar er frimurarar, slik som Behring Breivik. Ein av bistandsadvokatane til Behring Brivik hjelp massmordaren med systematiske lekasjer til aviser som VG og Dagbladet.

Titusenvis av nordmenn koser seg med massedrap kvar dag. Anten på Video, eller ved å spele dataspel. Dei reagerer knapt på det som no skjer.

At Amerikanske elite-soldatar hyller Waffen SS er i grunnen ikkje så rart. Hitler sine drapsmaskiner var truleg like effektive som dei Amerikanske.

 Evangeliet etter Matteus
Kapittel 24:21-22

For da skal det komme en trengselstid så stor som det aldri har vært fra verdens begynnelse og til nå, og som det heller aldri skal bli. Om disse dagene ikke ble forkortet, ville ikke noe menneske bli frelst. Men for de utvalgtes skyld skal disse dagene forkortes.

Jesus seier at like før Han kjem attende, skal det bli forferdelege tider på jorda.  Det skal bli så grusomt som det aldri har før vore. Sidan hundrevis av millionar menneske har blitt slakta ned av despotar i løpet av dei siste 100 år, kan vi knapt nok forestille oss den groteske valden som skal gripe heile verda i dagane som kjem.

Du må bøye kne og be om nåde. Dersom du stolar på sine eigne krefter i denne kampen, kjem Fredsfyrsten Jesus til å passere huset ditt utan å redde deg.

Det er ein skjebne eg ikkje unner nokon å oppleve.

Ta i mot Jesus i dag. Han er vårt einaste håp. Amen.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , ,

Kategoriar: Uncategorized

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->