Kulturminister Huiltfelt gav ros og pris til Satanisk rocke band

“Enslaved er “foregangsmenn innen kultur og nœring”

Kulturminister of tidllegare AUF-leiar Anniken Huitfelt deler ut ros og ein pris til Satanistar som har base i Bergen.

31.oktober gav kulturminister Anniken Huitfelt Norsk Artistforbunds ærespris 2011 til santanistene i “Enslaved”.

Kulturminister Anniken Huitfeldt overrakte prisen til Enslaved på Popsenteret i Oslo mandag 31. oktober. Et fulltallig band var til stede for å motta prisen. Enslaved har i år 20-årsjubileum som band og mottok Spellemann for albumet Axioma Ethica Odini tidligere i år.

TONO gratulerer!

Fra Juryens begrunnelse

Prisvinnerne har i dag base i Bergen, og kan betegnes som foregangsmenn innen kultur og næring.

Dessuten skal det nevnes at gruppen også i flere år har holdt kurs for sine musiker- og artistkolleager, og deler generøst av sin erfaring og kompetanse.

Det er en stor ære å kunne gi Norsk Artistforbunds ærespris for 2011 til Enslaved.

Kilde: Tono. 

 Enslaved tviholder på Odin

Det burde vært Håvamål i stedet for Bibelen på hotellrommene, for der er det gode livsråd, sier Grutle Kjellson i Enslaved.

Metalveteranene slipper sitt 11. studioalbum til uken. Det bærer tittelen «Axioma Ethica Odini», satt sammen av to av låttitlene på albumet.

- «Ethica Odini» er rett og slett det latinske navnet på Håvamål, mens «Axioma» er min fortolkning, at jeg anser det som sant, sier Kjellson.

Og Håvamål tar altså for seg Odins livsvisdom og læresetninger, for den som ikke visste det mens Enslaved er bandet som ifølge metalhistorikerne var de tidligste odinistene i norsk black metal.

 Kjelde: NRK Hordaland:

Min kommentar:

At ein tidlegare nasjonal leiar av AUF lovprisar eit satanisk rocke band bør ikkje overraske. AUF-ungdomen som overlevde møte med Behring Breivik på Utøya, fekk også oppleve ein mann som tilber Satan. Få har konkludert med at det er tid for å vende seg til Gud i bøn og be om nåde.

At Anniken Huitfelt framleis er kulturminister er sjokkerande. Nyheten om denne prisen har vore publiserte i mest alle nasjonale og regional aviser i landet. Ingen av dei har på leiarplass krevd at statsråden går av.

Dette er eit nytt og grelt døme på at noko har gått frykteleg galt i det etter-kristne norske samfunnet. Nordmenn flest er på veg attende til hedningskap av ulikt slag. Dei sekulœre nordmenn lever eit liv i trua på at i materalisme eller hedonisme skal dei finne den store lukka. Dei lunkne reagerer overhode ikkje.

Jesus sa:” La dei døde gå å gravleggje sine eigne døde”.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , , ,

Kategoriar: Utøya

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->