Egypt vel diktatur,sharia lover og Iransk statsform

Islamistene vinner 60 prosent av stemmene Det viser de første offisielle resultatene fra valget i Egypt, ifølge CNN.

Egyptarane kom ut av Moskeane, og valgte Islamsk diktatur som statsform.

To islamistiske partier har til sammen vunnet 60 prosent av stemmene i første runde av det egyptiske valget, ifølge myndighetene i landet. Dette er de første offisielle valgresultatene som presenteres.

Det melder CNN i formiddag.

Det muslimske brorskapets parti Frihets- og rettferdighetspartiet fikk 40 prosent av stemmene, mens det mer ytterliggående salafistpartiet Al Noor fikk 20 prosent av stemmene, ifølge Yousri Abdel Kareem, som leder valgkommisjonen i landet.

Kilde: Aftenposten

Min kommentar:

Det er ganske uhyggelig å sjå kor uvitande og navive norske journalistar og redaktørar er. Lenge har overskifter om “Den Arabiske våren” fyld førstesidene.  NATO si støtte til Islamisk Jihad i Libya har blitt løfta fram som Eurabia sitt svar på felles fridomskamp.

Når Egyptarane no vel Sharia lover, er det på høg tid å ta til å skrive om den Islamske vinter.  Eit kuldegys som alt har mottat milliardar av dollar i støtte frå mellom anna Obama administrasjonen.

Det som skjer i Mist-Austen er berre starten på ei ny verdsordning som er i emning.  Mange menneske i Norge ler av dei som har åtvara mot Eurabia. Men snart vil kritikk av Islam bli kriminalisert over heile den vestlege verda også. Ikkje berre i Midt-Austen. Å forkynne evangeliet vil bli sett på som “hatkrininalitet”.  Menneske som forkynner sanninga om Jesus, Himmel eller Helvete vil bli arrestert og bøtelagt.

Den siste krigen på jorda er krigen mot Gud sitt ord. Også Løftene som Jesus gav Israel og det Jødiske folket skal annulerast.  Jødane som bur på Israels fjell er også “hatkriminelle”.  Verda vil hevda at dei har røva land frå Arabarane, og at dei må fjernast med makt for at det skal kunne bli fred i verda.

Vi veit heldigvis ikkje timen når Gud skal halde dom. Men dommedagen er truleg ikkje så langt unna.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Israel

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->