Nordmenn er lunkne til Israel men støttar Islam

Medan SV er varme støttespelarar bak Islam sine krav mot Israel, er dei fleste “kristne” lunkne i forholdet til Jødestaten.

Å lytte til råd frå norske erstatningsteologar som Kjell Magne Bondevik har påført Israel død og smerte. Falske kristne går djevelen sitt ærend i navnet til “Jesus”.

Vårt Land siterer igjen den ferske rapporten fra Holocaustsenteret om antisemittisme i Norge:

Selv blant KrFs velgere er det bare litt over halvparten (53 prosent) som gir uttrykk for at de holder sterkest med Israel.

Til sammenligning er entusiasmen langt større blant røde velgere som holder mest med den palestinske parten i konflikten. 76 prosent av SV-velgerne og 70 prosent av Rødt-velgerne oppgir at de holder sterkest med palestinerne.

Og palestinavennene er langt mer politisk aktive i Midtøsten konflikten med 79 prosent, mot bare 11 prosent som har vært politisk aktive til støtte for Israels sak.

Mest aktive i konflikten er velgere fra Rødt (40 prosent), SV (32 prosent) og KrF (14 prosent).

Kilde: Vårt Land

Min kommentar:

Erstatningsteologi er vraglœre. Det er ein ideologi som hevdar at Gud er ferdig med Jødane, og at gjenfødinga av staten Israel er eit slump, eller i beste fall eit resultat av feilslått politikk.

Israel er eit hinder for fred i Midtausten, seier erstatsningsteologane.

Menneske som er indoktrinert til å tru dette kallar seg “kristne”.

Det er dei ikkje.

Dette er ei lœre som kjem frå demonar, og som har sitt opphav i den Romersk Katolske kyrkja. At Gud har valgt seg eit nytt folk. Katolikkane, og dei som aksepterer Paven som ein kristen leiar.

Jesus Messias er ein tjenar av Israel sin Gud. Ikkje ein tjenar av paven og menneskeskapte “kyrkjer”. Bibelen er krystallklar på at Jødane er Gud sitt evig eigedomsfolk. Dei som kjenner Jesus som Messias veit at hedningar av ymse slag aldri kan erstatta dette folket, men at dei truande blant hendingane har utvida Gud sitt folk.

Den som hevdar å kjenne Messias, men som støttar dei som vil frårøve Israel retten til løfteslandet, har blitt fylt med ei antikristeleg ånd. Dei har blitt lurt til å akseptere ein falsk Messias. Slike menneske treng å bli utfridd.  Slike religiøse menneske treng kort og godt å bli født på ny.

Dette er sanninga:

Jesus var med Jødane ut av Egypt.

Jesus tok Jødane med inn i løfteslandet.

Jesus sendte Jødane i exil til alle nasjonar.

Jesus henta Jødane heim frå alle nasjonar i 1948, og stifta staten Israel.

Jesus har sidan 1948 sikra Israel sin eksistens, mot all odds.

Far, Søn og Hellig ånd er Ein Gud. Alltid enige.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Israel

2 kommentarar den “Nordmenn er lunkne til Israel men støttar Islam”

 1. Kjell Olesson
  juni 5, 2012 kl. 7:20 am #

  Der er tusenvis innen kristenheten som støtter Jødefolket og Israel innforbi de forskjellige menigheter/forsamlinger,men sympatien får ikke spalteplass i sosialistiske og aviser med pressestøtte (kjøpt og betalt av staten)

 2. Bjarne Kydland
  juli 30, 2012 kl. 3:36 pm #

  Ja det er sannheten. Erstatningsteorien/teologien kommer direkte fra Avgrunnen. “The bottomless pit.”
  Jesus selv sa om den tingen: “Jeg er ikke utsendt til andre enn de fortapte får av Israels hus.” (Matt. 15:24) og “frelsen kommer fra jødene.”Dere tilber det dere ikke kjenner. Vi tilber det vi kjenner, for frelsen kommedr fra jødene.” (Joh. 4:22) Difor må Paulus si at en hedning er nødt for å bli innpodet i dette “treet.” (jødenes tre) “- – så ros deg ikke mot grenene! Roser du deg, så vit at det er ikke du som bærer roten, men roten som bærer deg!” En lyt nok følge Bibelen Guds Ord som jeg var inne på i mitt forrige innlegg. Det gjorde Jesus, som var den eneste grunnen til at han overhode kunne bli vår frelser: Uten synd.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->