Schengen påla Norske tollarar å levere tilbake narkotika

En 40 år gammel mann ble fratatt 30 gram marihuana da han ankom Norge etter en tur til Nederland. Nå har tollerne gitt ham stoffet tilbake fordi han innførte det som medisin.

Denne mannen får utlevert narkotika av tollarar og politi, etter ordre frå Schengen.

- Nå gleder jeg meg til endelig å få smake på medisinen, sier Svein Berg (40).
Årsaken til at han fikk tilbake stoffet er at det ikke er snakk om ulovlig narkotika, men medisinsk marihuana.

- Hvis man innenfor Schengen har blitt foreskrevet et legemiddel på lovlig vis, og fått dette utdelt på et godkjent apotek, så kan man fritt ta dette med seg til Norge, sier seksjonssjef Martin Bjerke ved Legemiddelverket til Dagbladet.

Tollvesenet ønsker ikke å uttale seg om saken og henviser til at den ble politisak ved Romerike politidistrikt. Der ble saken etterforsket i et halvt år.

- Vi kan trygt si at det var en spesiell situasjon å måtte levere tilbake marihuanaen. Vi ble overrasket over at reglene er som de er, men vi kan ikke gripe inn mot annet enn det som er forbudt, sier kriminalsjef Mona Hertzenberg.

Kilde: Aftenposten.no

Min kommentar:

Det har ingen hensikt å syngje “Ja vi elsker dette landet”. Fordi Norge har ingen grenser.  Ei heller har Norge norske lover.

30 prosent av norske lovar er alt erstatta med EU-lovar. Snart vil Stortnget ha fjerna heile det norske lovverket. Målet er at Norge skal vedta EU sin grunnlov, og blir ein del av den føderale superstaten.

Globalistane Gro Harlem Brundtland, Thorbjørn Jagland og Jens Stoltenberg sytte for at Nasjonalstaten har oppløyst seg sjølv. Med solid støtte frå partiet Høgre.

Det er lenge sidan Norge hadde makt til å vedta og håndheve sine eigne lover. EØS-staten erstatta Norge alt i 1994. No må Politiet gjere alt det EU-styresmaktene har bestemt. Som til dømes returnere beslaglagt narkotika.

Neste 17-mai bør Nordmenn heller synge: “Ja vil elsker Schengen”. Slik at det blir slutt på alt dette hykleriet. La sanning om Norge sitt endelikt lyde i gater og streder.

Schengen minner mykje om det området Fascistane kotrollerte hausten 1940.

Det er tragisk at nordmenn flest ikkje får med seg det som skjer. At ei Facsistisk styreform no reiser seg i Europa. Og det midt mellom alle såpeoperane dei fyller seg med på fjernesynet kvar dag.

Det er ein skandale at så få reagerer når Facsismen reiser seg i Europa knappe 70 år etter at 60 millionar menneske mista livet i krigen som Fascistane starta.

Føre gongen Nazismen vaks i Europa var det Jødane som skulle utryddast. Denne gongen er det evangeliske kristne og staten Israel som skal få blø.

Folk tåler rett og seltt ikkje å høyre sanninga, men stikk i beste fall hovudet ned i sanden. Likesæla rår grunnen.

Jesus lova alle vakne menneske forferdelege tider like før Han kjem att. No er vi der.

Messias skal kome attende som ein domar. Domen er no like om hjørnet.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Endetid

Ein kommentar den “Schengen påla Norske tollarar å levere tilbake narkotika”

 1. Runa
  juni 1, 2012 kl. 11:16 am #

  Ja jeg tror du har helt rett, Ivar.

  Det er – etter min mening – bare et ord som passer på disse globalistene som har lurt den norske befolkning bakveien inn i EU, og det er svikere!

  Vil sitere et avsnitt i John Holens bok: Daniels bok, Profetisk perspektiv:

  “Bibelen forteller oss at etter hvert som vi nærmer oss tidsalderens avslutning vil lovløsheten ta overhånd og kjærligheten bli kald hos de fleste.

  Og når Menneskesønnen kommer, mon han da vil finne troen på jorden.

  Altså, ikke en stigende tendens, men en synkende. Det er Bibelsens og historiens vitnesbyrd om verdensrikenes gang. Denne dyptgående utartning munner ut i Antikrists komme, med all løgnens makt og tegn og under og all URETTFERDIGHETENS FORFØRELSE.

  En kristen verdenskultur, som det tales så meget om, kjenner Bibelen ikke til. “Ikke verdens kristning helt til det lykkes å kristne kulturen, men økende fiendeskap fra verdens side helt til kristendommen blir forkastet av kulturen.” Dette er utviklingen den bibelske profeti åpenbarer.

  Det er ikke slik å forstå at Kristi komme utsettes fordi verden ikke er kristen nok, men fordi den ennå ikke er antikristelig nok (2.Tim. 3,1-5, 2. Peter 3,3-4). Det er en grunnsetning i Guds verdensstyre at ALT SKAL NÅ SIN MODNING, både det gode og det onde (Matt. 13,29-30; Åpenb. 14, 15 og 18, (Erick Sauer). Dette synes å fremgå med overbevisende styrke i denne tid. Ingen generasjon har opplevd dette så sterkt som vår egen.”

  Det er dette vi opplever sterkere og sterkere.
  Jeg har liten tro på at det skal komme en gjenkristning som mange snakker om, til det er avkristningen og likegyldigheten kommet for langt.

  Jesus kommer snart igjen!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->