Forlet anti-kristeleg folkeparti

Tillegare leiar Inger Marit Sverresen i Sarposborg Kr.F melder seg ut av partiet.  Klagar over at det ikkje lenger er yttringsfridom.

Inger Marit Sverresen forlet eit parti som ikkje respekterer yttringsfridomen.

Her er det VG skriv:

Inger Marit Sverresen trekker seg som KrF-leder i Sarpsborg og melder seg ut av partiet etter de omstridte uttalelsene til en foredragsholder på et KrF-møte i januar.

- Det er ikke partiet som vraker meg, jeg vraker KrF, sier Sverresen til NRK.

På møtet hevdet forfatter Per Haakonsen blant annet at Alexander Kielland-ulykken og massakren på Utøya var advarsler fra Gud. Sverresen var en av flere i lokalpartiet som ikke tok avstand fra uttalelsene. Partileder Knut Arild Hareide var på sin side blant dem som markerte sin avsky.

Inger Marit Sverresen trekker seg som KrF-leder i Sarpsborg og melder seg ut av partiet etter de omstridte uttalelsene til en foredragsholder på et KrF-møte i januar.

- Det er ikke partiet som vraker meg, jeg vraker KrF, sier Sverresen til NRK.

På møtet hevdet forfatter Per Haakonsen blant annet at Alexander Kielland-ulykken og massakren på Utøya var advarsler fra Gud. Sverresen var en av flere i lokalpartiet som ikke tok avstand fra uttalelsene. Partileder Knut Arild Hareide var på sin side blant dem som markerte sin avsky.

1. februar ble det klart at Sverresen ble vraket av valgkomiteen i Sarpsborg KrF. På årsmøtet tirsdag kveld kom det et benkeforslag om at Sverresen skulle fortsette som leder, men det var før hun selv kunngjorde at hun ville melde seg ut av partiet.

- Jeg har mistet gløden som trengs for å fortsette. Mennesker som tidligere har støttet meg, sier nå at navnet mitt er blitt en belastning på grunn av mediestormen. Da er det ikke rom for å fortsette, sier hun.

Sverresen sier at hun bare har brukt ytringsfriheten, og at utfallet av saken er trist. Heller ikke på årsmøtet tirsdag ville hun ta klar avstand fra Haakonsens omstridte foredrag.

Kjelde: VG

Min kommentar:

Sidan eg ikkje er medlem i Kr.F, ser eg på denne saka frå sidelinja.

Kr.F-leiinga si framferd overfor Inger Marit Sverresen minner mykje om korleis AKP-ml vart styrt på 1970-talet. Den stalinistiske formen for partistyre gjev lite spelerom for demokratiske spelereglar og yttringsfridom.

Som Israels-ven kjem det klart fram at Bibelen sin Gud ikkje lenger er rettesnor for Kr.F, men heller eit babylonsk  gudebilete. Det som kjenneteiknar det babylonske prestestyret er semje om at den som fortel sanninga om Israel sin Gud må kneblast.

Det er jo frist at eit parti som har “kristeleg” i namnet no oppfører seg som den mest ukristelege aktøren i norsk politikk.

 Johanness 8:44

Dere har djevelen til far, og dere vil gjøre det deres far ønsker. Han har vært en morder fra begynnelsen av og står utenfor sannheten, for det finnes ikke sannhet i ham. Når han lyver, taler han ut fra sitt eget, for han er en løgner og løgnens far.

Som eg tidlegare har hevda. Det er tid for Kr.F til å skifte namn til antikristeleg folkeparti.

Skriven av Ivar Fjeld.

Merkelappar:, , ,

Kategoriar: Israel

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->