Terroristen Agnete Behring Breivik hyllet i Dagbladet

- En dag vi internt jobber mot, sier Funcom.

Agnete Behring Breivik vert hylla i eit oppslag på Dagbladet sine heimesider.

På spillkonferansen Gamescom avduket norske Funcom i august at deres nye «The Secret World» sikter på lansering april måned. En nærmere dato ble ikke avslørt.

I dag kunne endelig spillprodusenten Ragnar Tørnquist hos Funcom på en pressekonferanse avsløre at spillet foreløpige slippdato er 24. april.

Vår mann som deltok på pressekonferansen rapporterer at Tørnquist fortalte at 24. april er en intern dato de jobber mot.

Presse fra hele verden er i dag hos Funcom for å prøvekjøre hittil ukjente deler av det nye massive onlinespillet, som er Funcoms satsing etter «Age of Conan» i 2008.

Myter og folkeeventyr er sanne

Før slippet i april vil spillet også gå gjennom en betatestingperiode, hvor det blir mulig for spillerne å prøvekjøre for at utviklerne skal kunne luke ut feil og problemer.
I «The Secret World» viser det seg at alle myter, legender og folkeeventyr faktisk er sanne – tenk «Trolljegeren» med hundretusenvis av spillere.

Kjelde
: Dagbladet.no

Min kommentar:

Det er uhyggeleg dobbeltmoral i norske medier som Dagbladet. Samstundes som avisa tar avstand frå massemordaren Anders Behring Brevik, hyllar avisa massedrap mest kvar dag.

I det siste massedrapsspelet frå selskapet Funcom møter vi ei jente som spring kringom med hagle. Ho drep folk for fote. Vi kan kalle henne for Agnete Behring Breivik. Hadde ho vore på Utøya ville ho kanskje greidd å drepe fleire AUF-arar enn broren Anders, populœrt kalla ABB.

Sidan ideen om ein valdsorgie på Utøya alt er oppbrukt, kan Agnete heller prøve hagla inne i Høyres Hus i Oslo. Skulle det skje, ville jo Dagbladet fått nok å skrive om.

Bibelen seier det skal bli fryktelege tider like før Jesus kjem att.  No er det på tide at du bøyer kne, og tar i mot nåden. Amen.

 Paulus’ første brev til Timoteus
Kapittel 1:12-13

Jeg takker ham som gjorde meg sterk, Kristus Jesus, vår Herre, for at han viste meg tillit og satte meg til tjenesten, jeg som tidligere spottet, forfulgte og brukte vold. Men han var barmhjertig mot meg, for i min vantro visste jeg ikke hva jeg gjorde.

Skriven av Ivar Fjeld  

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Utøya

Ein kommentar den “Terroristen Agnete Behring Breivik hyllet i Dagbladet”

  1. Kjell Alsaker
    februar 9, 2012 kl. 2:32 pm #

    Takk for dine friske og sanne kommentarer på bloggen din. Du taler der andre tier.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Log Out / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Log Out / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Log Out / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->