Joel Osteen produserer film om katolske “Maria”

Pastor Joel Osteen skal produsere sin første film – «Mary, Mother of Christ», skriver Charisma News.

Joel Osteen og kona Victoria skal ære katolske Maria, og vise filmen blant anna i Israel.

Filmen blir en slags forløper til Mel Gibson-filmen «The Passion of the Christ» fra 2004, og manuskriptet er da også skrevet av Benedict Fitzgerald, som også var med på å skrive Gibsons Jesus-film.

– Maria blir portrettert som en modig, trofast ung kvinne som omfavner den gudommelige utvelgelsen på tross av ofrene og utfordringene hun må gjennom, sier Osteen ifølge det amerikanske nettstedet.
Den 15 år gamle israelske skuespilleren Odeya Rush vil spille rollen som Maria i filmen som etter planen vil distribueres i Nord-Amerika allerede neste år.

Mer kjente skuespillere som Julia Ormond og Peter O’Toole er også bekreftet å medvirke i filmen, som blir regissert av Alister Grierson.

Filmingen skal etter planen begynne i Midtøsten denne sommeren.

Kilde: Korsets Seier

Min kommentar:

Eit av dei store paradoksene i kristne krinsar, er Pinsebevegelsen si omfamning av vranglœrarar som Joel Osteen.  Falsk Herlegdomsteologi skapar splid og ugreie i mange pinseforsamlingar.

Katolikken og antisemiten Mel Gibson laga filmen “passion of Christ”. Den tok også med katolske dogmer, og stoppa med korsfestinga. Ingenting var med om oppstandelsen.

Korsets Seier gjer seg til eit mikrofon-stativ for menn som Joel Osteen. Ikkje eit einaste kristisk spørsmål til Osteen sitt val av tema, og tittel for den nye filmsatsinga.

Ein anan vranglœrar som tar delar av Pinserørsla med tilbake til Roma, er Ulf Ekman.

For å få dette til, må menn som Ekman og Osteen legalisere den “katolske maria”.  Fordi det umogeleg å få antikrist i Vatikanet med på ein endetidsunion med Pinsevenner, som ikkje pinsevenene œrer “Himmeldronninga”.

Sist eg høyrde noko œre “Himmeldronninga” i Pinsebevegelsen, var eg på møte i Filadelfia i Oslo.  Talaren som legaliserte katoloismen var teologen Terje Hegertun.

Slik mister Pinsrørsla både truverde og dei himmelske velsigningane.

Til alle pinsevener, og andre:

Det er Jesus vi skal ære. Det er Jesus vil skal løfte fram.

Mor hans var ei jødinne som var velsigna blant kvinner, og utvald av Gud til å gje Jesus ein kropp i kjøtet.

Men den jødiske jomfrua var ein syndar, og vil ikkje ha merksemd. Ho hadde nok med å ta seg av ein stor barneflokk, og sjå til både ektesmann og Yeshua. (Jesus).

Difor har Miriam inga lœre. Ho var ei Jødisk jente som œra Moseloven og Israel sin Gud.  På lik linje med alle syndarar måtte Miriam bøye kne for Messias, og gje livet sitt til Han.

Det står knapt noko om Miriam i Bibelen. Difor blir alle filmar om henne rakt katolsk tankespinn, dogmer og dikt. No også i regi av ein av mange vrangærarar i Trosbevegelsen.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , ,

Kategoriar: Pinserørsla

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->