“Regnboge Russen” i Oslo slåss med kniv og øks

40- 50 ungdommer i masseslagsmål i Oslo.

Dykkarar og ambulanse-personell leitar etter "regnboge-russen". Ei jente er sakna. og politiet fryktar at ein av dei forfylla ungdomen har hamna i Tryvann.

Mellom 40 og 50 ungdommer barket lørdag kveld sammen i et masseslagsmål på Bjørndal, helt sør i Oslo. Ingen ble alvorlig skadet.

De første meldingene gikk ut på at noen av dem som var der, hadde øks eller kniv, men ingen av disse våpnene var benyttet, ifølge operasjonssentralen i Oslo politidistrikt.

Én person ble sjekket av ambulanse, men var ikke alvorlig skadd. Ifølge politiet var ingen av dem som var involvert, villige til å anmelde saken, og derfor ble ingen pågrepet.

Bakgrunnen for bråket skal ha vært en hendelse under russetreffet på Tryvann kvelden før. Hva som skal ha skjedd på Tryvann er uklart for politiet.

Kjelde: VG

Min kommentar:

Det er ikkje mange som likar å snakke om at forfylla russ i Oslo ville drepe kvarandre md øks.

Barn og unge vart teken ut av skular og barnehagar midt på dagen i førre veke, og vart mobilisert framfor AP sitt hovudkontor på Yongstortget.

Det passa seg ikkje å syngje “barn av regnbuen” på russetreffet på Tryvan. Ei heller framfor Oslo domkirke, eller på rådhusplassen.

Anders Behring Breivik brukte ikkje øks. Med satanskapen kring Oslo-russen er den samme, om vel i mindre omfang.

Mon tru om desse som ville slåss i Oslo med øks, også skal stillast for retten?

Det passar seg ikkje for alle dei som vil “synga synd og vondskap” ut av Norge framfor AP sitt hovudkontor. .

Sanninga er at det Norge er eit land der dobbeltmoral og hykleri no når nye høgder. Folket tar velbehag i eit liv i synd. Og sanninga vert raskt feia under teppe, og erstatta av propaganda.

 Paulus’ andre brev til Timoteus
Kapittel 3:3-4

Du skal vita at i dei siste dagane skal det koma tunge tider.  Då skal folk vera sjølvopptekne og pengegriske, skrytande, hovmodige, spottande, ulydige mot foreldre, utakksame og utan tanke for det heilage,  ukjærlege og uforsonlege, baktalande og utan herredøme over seg sjølve, råe, utan kjærleik til det gode,  svikefulle, oppfarande og store i eigne auge. Dei elskar lystene sine meir enn dei elskar Gud.

Nordmenn blir ikkje berre lurt trill rundt. Dei synes det er heilt greie å leve i eit stort sjølvbedrag. Dei elskar seg sjølv, og hatar alt som har med sanninga og Gud å gjere. Bibelen er ei bok dei slett ikkje vil opne.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Endetid

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->