Deler ut 25 millioner koraner i Tyskland

Bak koranutdelingen står en gruppe salafister knyttet til den omstridte Köln-predikanten Ibrahim Abou Nagie.

Koraen blir delt ut πå Potsdamer Platz i Berlin av menneske som bruker vår yttingsfridom" til å avskaffe fridomen i Europa.

Utdelingen er et misjonsfremstøt under mottoet «Les!».

– Mine kjære søsken, hvordan kan vi sove rolig når vi vet at våre naboer, når de dør, for all evighet vil råtne i helvete?, spør Abou Nagie i en video på aksjonens nettside.

Planen er å dele ut muslimenes hellige bok på gater og plasser i 35 byer, og gi den som gave til sykehus, fengsler og skoler. Målet er at alle husholdninger skal ha en tyskspråklig koran.

Mange har også påpekt at det er fullt lovlig å dele ut bøker og hellige skrifter gratis, og kommentatoren Henryk M. Broder har foreslått å svare med bibler.

Debatten fikk en ekstra omdreining da den fremstående CDU-politikeren Volker Kauder sa at «islam ikke hører til Tyskland», selv om muslimer gjør det. Det samme har også innenriksminister Hans-Peter Friedrich tidligere uttalt.

Her deler fundamentalistiske muslimer ut koraner på Potsdamer Platz i Berlin. Mange forbipasserende tok imot tilbudet.

Kilde: Aftenposten.no

Min kommentar:

Når du først har sluppe millionar av Muslimar inn i Europa, så blir du ikkje kvitt dei.

Sidan det er “den humanistiske arv” som no skal regjere i Europa, er det ingenting som kan hindre distribusjon av Koranar.  Ei heller vil det finnes noko rettsvern i lovverket som hindrar at Europa skal byggast på islam, eller for den saks skuld Buddhisme.

Islam har alltid brukt rettsveret gjeven av naive menneske til å kome til makta, for så å hoge hovudet av dei som ikkje underkastar seg “allah” i neste omgang.

Jesus åtvara oss skal det skal kome mange vranglœrarar som skal føre folket vill. Dei vil opne opp nasjonane for Satan sine følgjesveinar. Dei som nektar for at Jesus er Gud, og at det berre finnes frelse for den som gjer Messias til Herre og Gud.

Like før Jesus kjem attende skal makta til dei heilage kristne vœre heilt knust. Ingen skla være villig til å høyre sanninga og følgje Han.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , ,

Kategoriar: Endetid, Islam

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->