Ein ny Jøde i bytte for 25 krininelle frå Egypt

Ian Grapel vert lauslatt frå fangeskap i Kairo i bytte for 25 Egyptiske kriminelle.

Lovspris Jesus. Ilan Grapel er fri. Men til ein drøy pris for staten Israel.

Den Israelske avisa Jerusalem Post skriv at Egypt til setje fri New Yorker Iian Grapel (27). Han har statsborgarskap i både USA og Israel, og er sikta i Egypt for spionasje. Grappel har vore in fangeskap sidan 12.juni.

Den Israelske regjering skal møtast Tirsdag for å vurdere om 25 Egyptiske krininelle skal sleppast ut av Israelske fengsel, og bli del av ei fangeutvekslingsavtale med militœrdiktaturet i Egypt.

Kjelde: Jerusalem Post.

Min kommentar:

My comment:

Etter at Gilad Shalit vart utlevert i bytte med 1027 kriminelle Arabarar, har den Israelske regjering påny blitt tvinga til å inngå ei bytteavtale med Muslimske forhandlarar.

Jerusalem vurderer no å løyslate 25 krininelle Egyptarar for å få utlevert Ilan Grapel.

Dersom Egyptarane hadde det spor av sjølv respekt, ville dei ha tilbydd ei utvekslingsavtale basert på like vilkår. Ein Jøde mot ein Egyptar.  Ei rettvis avtale mellom likemen.

Islam ser ut til å ha funne ein formel, for å få Israel til å sleppe fri alle Muslimske kriminelle i Israelske fengsel. Det er berre å kidnappe eller arrestere eit par, tre Israelske soldatar, og vips så må Israel la tusenvis av fengar gå.

Bibelen’s Gud eksponerer no rettsløyse og tusseskap i Muslimane sitt forhold til Israel. Vi er i ferd med å forlate nåden sin tidsalder, og er på veg inn i domens tidsalder.

Jesus Messias kjem snart attende, og Han kjem til å setje opp trona si i Jerusalem. Alle som har fornekta Han, kjem til å måtte stå framfor Kong Messias. Anten dei trur på Han eller ikkje.  Domen blir har for dei gudelause.

Dei som har øydelagt for Jødane, og som støtta vondskap og urimeleg framferd mot dei minste av Jesus sine Jødiske brødre og søstre, plasserer seg under dommen. Også Jodar som forføl Jesus-truande Jødar, og øydelegg for staten Israel.

 Matteus 24:40
Og kongen skal svare dem: ‘Sannelig, jeg sier dere: Det dere gjorde mot én av disse mine minste søsken, har dere gjort mot meg.’

Dette er sanninga.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Israel

2 kommentarar den “Ein ny Jøde i bytte for 25 krininelle frå Egypt”

 1. Audun Hjellvik
  oktober 26, 2011 kl. 10:14 am #

  Ja, Han som er den FØRSTE og den SISTE (alfa og omega) kjem nok til å få siste ordet i alle saker som vedrører menneska…..

  • ivarfjeld
   oktober 26, 2011 kl. 10:21 am #

   Hei Audun.

   Shalom, og kjœrleik i Jesus Messias.

   Takk for denne kommentaren. Dei siste tider skal bœre preg av lovløyse. Ikkje berre i Israel, slik vi no ser. Men også i Norge. Det er tøffe tider. Den gode nyhenden, er at Jesus har full kontroll. Vi som les Bibelen har fasiten i hendene, og treng ikkje uroe oss. Vi må likevel åtvare andre som legg Bibelen på hylla, og tar til å forsvare og signe synd. Store delar kristenfolket i Norge må skjerpe seg.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->