Norske lesber i kø for å bli gravide

Halvparten av dem som står i kø for å få assistert befruktning ved Rikshospitalet, er lesbiske.

Jenter som har sex med kvarandre kan ikkje få born. Kanskjer er det bedre at vi gjev legane som gjer barn farslause fengselsstraff enn at dei brått får ein evig straff for udådane sine.

Det har vært en sterk vekst de siste årene, sier seksjonsleder Tom Tandbo ved fertilitetsseksjonen ved Oslo universitetssykehus til Aftenposten.

Nærmere 450 lesbiske har fått assistert befruktning i Norge etter at ekteskapsloven åpnet for dette i 2009. Til sammen 188 av dem er blitt gravide, skriver avisen.

Kilde: Tv2.

My comment:

Alle barn har rett til ein mor og ein far.

Å gje lesber rett til å få barn, er å frarøve eit parn retten til å ha ein far. No pågår det systeatisk statsfinansiert barnemishandling i Norge, der denne mennesretten til eit barn blir satt til side.

Vel du å leve eit liv i sodomi, må du finne deg i at dei ikkje får lov å ha barn. Det er ditt valg.

Å  tvinge eit barn å leve med sodomistar er ei kriminell handling. Menneske som bidar til slik kriminall adferd må straffast med fengsel. Det gjeld ikkje minst sjukehusdirektørar og legar.

Norge mista rettsvernet mot sodomi i 1972.  No er det fritt fram i Norge for alle former for perverse seksualitet. Også sex med dyr.

Bibelen er klar på at sodomi er ei synd som fører til døden. Byane Sodoma og Gomorrah vart utsletta fordi menneskene der anten dreiv med sodomi, eller nekta å flytta ut av byane då Gud krov dette.

Også Apostelen Paulus er klar på at sodomi er perversjon.

 Romarbrevet, kapittel 1:25-27

For dei bytte ut Guds sanning med løgn og dyrka og æra det skapte i staden for Skaparen, han som er velsigna i all æve. Amen!

Difor overgav Gud dei til skammelege lyster. Kvinnene deira bytte ut det naturlege samlivet med det som er imot naturen.

På same måten heldt mennene opp med det naturlege samlivet med kvinner og tok til å brenna av lyst etter kvarandre. Menn dreiv utukt med menn, og dei bar sjølve den straffa som måtte koma for villfaringa.

Slik vil det osgå bli med Norge. På grunn av det totale moralske og etniske forfallet i landet, plasserer Norge som nasjon seg under domen som skal kome når Jesus kjem attende.

Skriven av Ivar

Merkelappar:, , ,

Kategoriar: Bibelen

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->