BT gjer Jesus-festival om til pervers penis humor

“Reisen til nøttestjernen” Bergens Tidende gjer feiringa av Jesus sin fødsel om ei pervers fokuusering på pung og penis.  

Penis og pungsteinar. Det er jula slik BT-journalistane opplever den.

Bergens Tidende gjer feiringa av Jesus sin fødselsag om til grisete humor for folk som er midt i ei fyllekule. Her er det vestlandet si storavis skriv:

Ny adventssøndag, nye julenøtter.

Filmer fra Bergen er tema i ukens episode. Hva kan du om Varg Veum, Helge Jordal og den elleville kalkunen Carl Gustav, gjengen og parkeringsbandittene?

Finn det vertikale løsningsordet og vær med i trekningen om en blu-rayspiller og over 20 blu-rayfilmer.

For å svare, klikker du deg inn på bstv.no/jul. Vinneren trekkes 9. desember.

Når nøttene blir lange

Knekker du alle ukenøttene og setter de fire løsningsordene sammen til en løsningssetning, kan du vinne en Ipad 2. Den dyreste varianten.

Fikk du ikke med deg forrige ukes episode, kan du se den her.

Reisen til nøttestjernen er produsert av Bergen Student-TV i samarbeid med bt.no/tv. Nøttefaglige spørsmål kan rettes til jul@bstv.no.

God fornøyelse.

Advarsel!

Serien kan inneholde spor av nøtter.

Kilde: BT

Min kommentar:

 ”Jul” er ikkje eit kristent ord.  Hedningane feila jul, og det var ein festival for å heidra alla “gudane” i samband med vintersolkvaren.

Bergens Tidende gjer ikkje krav på å vœre ei kristen avis. Men vi var ikkje klar over at avisa vert styrt av menneske som synes at fokus på penis og pungsteinar høyrer “adventstida” til.

Bilete av julekuler som heng ned frå penisen til ein naken Bergensar med nisseluve, viser kva som bur inne i redaksjonsloka til dei tilsette i Krinkelkroken i Bergen.

Bibelen talar klart om kva som skal skje med dei gudelause, som gjer narr av evangeliet om Jesus. Framtida er slett ikkje kosestunder med ein bayer i Åsegard.  Dei skal ikkje finne drikke der tungene deira brenn utan stans i Helvete. Her er det ingenting å leske seg på for dei halvnakne tjuvaguttane. Korkje ein bitter Lemon eller ein lunken Hansa.

 Evangeliet etter Matteus 23:30-33

Hadde vi levd i våre fedres dager, ville vi ikke ha vært medskyldige i profetenes blod.’ Slik er dere selv vitner om at dere er barn av dem som slo i hjel profetene. Fortsett da i fedrenes spor til målet er fullt!. Slanger og ormeyngel! Hvordan kan dere unngå å bli dømt til helvete?

Bergen er ikkje som andre byar. Den store vekkinga som falske profetar har varsla opp gjennom årtiene let tydelegvis vente på seg.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Kristne media

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->