Biskop får hatbrev

Erling J. Pettersen har fått hatske eposter og brev fra kristne høyreekstreme. De krever stans i islamsamtaler.

Vårt Land meiner at dei som skriv til Erling Pettersen om Islam, er "høgreekstreme".

- Jeg har i det siste fått en rekke såkalte hatmailer fra muslimkritiske personer som beordrer meg til å stanse dialogen med innvandrere og muslimer. Dette er selvfølgelig ubehagelig, sier Stavanger-biskop Erling J. Pettersen til Stavanger Aftenblad.

Til politiet. Han har ikke gått til politiet og anmeldt epostene og brevene som har dumpet ned i postkassen.
- Hvis innholdet blir mer truende, vil jeg gå til politiet med dette, sier Pettersen til avisen – og bekrefter at flere av epostene kommer fra kirkens egne.
Provoserte. Brevskriverne er provosert av Pettersens handlinger etter terrortragedien 22. juli. Da gikk Pettersen ut i Aftenbladet og manet til kamp mot «grumset» i kirken og inviterte til samtale med muslimske ledere.

Kilde: Vårt Land

Min kommentar:

Ingen kristne har lov å sende epostar som inneheld hat.  Dei som trur på Jesus er kalla til å tale sant, og til å elske fiendane sine.

Denne artikkelen i Vårt Land, er berre ein av mane som angrip menneske som meiner Islam er ein farleg religion, og Muhammad ein falsk profet.

Silke menneske meiner Vårt Land er “høyreekstreme”, ei gruppe menneske som ofte vert sett i same bås som Nynazistar. Underforstått: Slike som meiner det same som Anders Behring Breivik.

Sidan biskopen i Stavanger ikkje har politimeldt dei som sender han epostar med hat, har desse epostane truleg ikkje skremt Biskopen. Desse epostane kan tvert om ha fortalt Biskopen sanninga om Islam. Den er ofte smertefull for folk som ikkje ynskjer å vende om.

Logikken er at sanninga om Islam er “hatkriminalitet”.  Om ikkje så lenge vil dei som fortel sanninga om Islam bli arrestert og bøtelagt også i Stavanger. Slik som i Iran og Saudi Arabia.

Det er truleg større sjanse for at Biskopen vil bli utsett for hat, om han tok til å seie sanninga om Islam. Men det vil Biskopen ikkje. For det er ikkje politisk korrekt å seie sanninga i den norske krykja.

Den beste måten Biskopen kan unngå problem med Muslimar på, er å slå saman kyrkje og moske.
Biskopen kan med fordel eldre tittelen på visittkortet sitt. Imam er meir moderne. Det betyr jo “åndeleg lœrar”.
Og sidan “allah” og Bibelen’s gud blitt sett på som den samme blant norske biskopar, vil det vœre naturleg å samla alle gudstilbedarar under samme tak.  Også i Stavanger.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , ,

Kategoriar: Forfølging, Islam

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->