Meir løgn om Israel i NTB og avisa Dagen

EU, USA og flere andre land går hardt ut mot et israelsk lovforslag som vil frata landets menneskerettsorganisasjoner muligheten til å motta pengestøtte fra utlandet.

Vebjørn Selbekk har endra avisa Dagen frå å skive sant om Israel, til å bli ei avis som publiserer løgn og dikt.

EUs ambassadør i Israel, Andrew Standley, advarte denne uka statsminister Benjamin Netanyahu og sa at en slik lov vil kunne skade vestlige lands oppfatning av Israel som et demokrati, skriver Haaretz.

Flere lovforslag ligger nå på bordet i Israel, blant dem ett fra Netanyahus eget Likud-parti som vil forby andre land å støtte israelske organisasjoner med mer enn 30.000 kroner.

Blant dem som har gitt uttrykk for stor bekymring over forsøkene på å kneble israelske organisasjoner, er utenriksminister Jonas Gahr Støre.

En rekke israelske organisasjoner mottar bidrag fra omverdenen, blant annet fra Norge som har støttet menneskerettsorganisasjoner som B’Tselem og fredsorganisasjonen Peace Nows arbeid med å overvåke byggeaktiviteten i bosetningene.

Kjelde: Avisa Dagen

NTB of Dagen held fram med kampanjejournalistikken mot staten Israel.

Ei kristen avis bruker “Haaretz” som saningsvitne. Dette er ei avis i Israel som deler det ideologiske tankegodset med SV-sitt hovudorgan “Ny Tid”.

Israel blir framstilt som ein nasjon på veg mot totalitœrt styre, som prøver å stogge sine eigne “menneskerettsorganisasjonar”. Dagen bruker retorikk som “å kneble” om Israel.  Norge sin anti-Jødiske utanriksminister støttar denne medialinja.

Gahr Støre, NTB og avisa Dagen fer med løgn.

 Paulus’ andre brev til tessalonikerne 2:11-12

Derfor sender Gud over dem en villfarelse som gjør at de tror løgnen. Slik skal de få sin dom, alle de som ikke trodde sannheten, men hadde sin glede i uretten.

Islamic Jihad er forbudt i Israel. USA har ein lov som forbyr samarbeid med Hamas, fordi denne organisasjonen er ein Muslimsk terrorbevegelse.

Israel må ha eit liknande lovverk som USA. Organisasjonar som abeider for utselttinga av Jødestaten,  er ny-Nazistiske organisasjonar. Ny-Nazisme er forbudt også i Norge.

Det er håreisande å kritisere Israel for å blokkere finansieringa av organisasjonar som ynskjer at staten Israel skal gje frå seg hovudstaden Jerusalem. Dagen gjer seg til talsmann for dei som vil la halve byen kome tilbake under Islamsk okkupasjon. “Peace Now” er ein slik organisasjon.

Kva ville Norge gjort om Sverige sendte pengar til organisasjonen “Fred i Oslo”?

Eit lag av menneske som seier at Oslo ikkje er norsk, men at Oslo øst bør bli hovudstaden i ein stat for “forfulgte Pakistanske innvandrarar”.

Denne organisasjon krev også at Oslo øst må bli hovudstaden i ein ny medlemstat i FN. Ein ny FN-stat midt inne i Norge. Inne i denne nye “Oslo øst staten” får etniske Nordmen ikkje lov å bu. Det er innført dødstraff for Pakistanske innvandrarar i Oslo øst som sel ein leilighet til ein etnisk nordmann.

Denne “Oslo øst staten” ville bli heilt lik den nye staten “Palestina”, som no har søkt medlemskap i FN.

Ville det vore greit om Sverige og Russland tok til å finansiere slike organisasjonar i Norge?

Du treng ikkje vœre ein kristen for å forstå kampen som Israel kjemper. Det er studom meir gangsyn hos sekulœre nordmenn enn i mange kristne miljø.

Det er tragisk at ei kristen dagsavis distribuerer løgner om Israel.

Denne verda sitt tankegods rår i Dagen.

Kristne bør kreve at Dagen sluttar å lage oppslag som støttar dei som angrip Israel. Jødestaten er truga av utsletting. Med i denne rørsla er også mange “fredsorganisasjonar”.

Skriven av Ivar Fjeld  

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Israel, Kristne media

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->