Norge gjev nye 240 millionar til Arabiske terroristar

 Utanriksdepartementet overførte i går 240 millionar kroner til PLO via Verdensbanken. 

Om ein terrorist tar på seg dress og slips er han framleis ein terrorist. Her PLO-leiar Abu Mazen, alias Mahmoud Abbas.

Staten går til gjennomføring av den palestinske nasjonale utviklingsplanen og er et viktig bidrag til å opprettholde tjenestetilbudet til den palestinske befolkningen innenfor blant annet utdanning apoteket, helse og sikkerhet, sier utenriksminister Jonas Gahr Støre.

Norge er blant de første giverlandene som overfører budsjettstøtte til den palestinske selvstyreadministrasjonen i år.

Støtten kanaliseres via et fond som er administrert av Verdensbanken.

Støre besøkte tirsdag palestinernes statsminister Salam Fayyad i Ramallah på Vestbredden. Fayyad fortalte om store økonomiske utfordringer, blant annet som følge av svikt i skatteinngangen.

Kilde: Aftenposten

Min kommentar:

Dette er blodpengar.

Dette er dine skattepengar.

Når du ikkje protesterer blir du stilletiande medskuldig i å støtte Islamsk hat mot Jødane.

PLO sin øverste religiose leiar brukte 47 års dagen for feriringa av Islamsk Jihad mot Jødestaten, til å undertreke at Koranen krev at Arabarane drep Jødar som ikkje vil underkaste seg Islam.

Då Gahr Støre fekk vite om denne videoen, var det fordi saka kom opp i spørretimen på Stortinget.  Frå Talarstolen sa Utanriksministeren at Norge ville seie til PLO at dette er “uakseptabelt”.  Den siste pengegåva frå Gahr Støre viser at oppmodinga til folkemord mot Jødane ikkje er så “uakseptabelt” at Norge vil stansa finansieringa av denne formen for Islamsk terrorisme.

Det har ikkje kome noko beklaging frå PLO. Norge viser med pengepungen at vi aksepterer folkemord og Jødehat, ja faktisk vil premiere dette.

240 millioner kroner er mykje pengar.

La oss sjå kva Gahr Støre krev at vi støttar:

 ”et viktig bidrag til å opprettholde tjenestetilbudet til den palestinske befolkningen innenfor blant annet utdanning, helse og sikkerhet”.

Under kan du sjå ein video der den religiøse leiaren av PLO oppmodar alle “Palestinarar” til å drepe Jødane for “allah”:

 Evangeliet etter Johannes Kapittel 8:44

 Dere har djevelen til far, og dere vil gjøre det deres far ønsker. Han har vært en morder fra begynnelsen av og står utenfor sannheten, for det finnes ikke sannhet i ham. Når han lyver, taler han ut fra sitt eget, for han er en løgner og løgnens far. 

Norge gjev pengar til Islamske lœrebøker som nektar for at Holocaust har funne stad, og som lœrer Arabiske barn og unge at det ikkje har stått to Jødiske tempel på Tempelplassen i Jerusalem.

Slike bøker går den Nazistiske propaganda mot Jødane ein høg gang.

Er det dette Nazi-svineriet vil skal finanseier med oljepengane til Norge?

Du er kald, likesœl og kynisk om du ikkje protesterer.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Uncategorized

6 kommentarar den “Norge gjev nye 240 millionar til Arabiske terroristar”

 1. Eddie Garden
  februar 29, 2012 kl. 12:25 pm #

  Hei!
  Jeg stiller meg fult og helt bak dine synspunkter og uttalelser i denne saken.

 2. Kjell A
  februar 29, 2012 kl. 1:09 pm #

  Støre og regjeringen støtter utryddelse av det jødiske folk og staten Israel. Bare det ikke går Utenriksministeren som det gikk med Johan Jørgen Holst i 1994, framtiden vil gi svar

 3. ivarfjeld
  februar 29, 2012 kl. 2:38 pm #

  Hei Eddie.

  Shalom.

  Eg kan klandrast for mykje, og tar feil i saker og ting. Men det eg ikkje kan klandrast for er klar tale.

  Jesus har alltid rett. Han har forfatta heile Bibelen. Han er tindrande klar på at Han skal ordne opp med Jødane, ja sogar straffa dei gudelause i blant dei. Vi er kalla til å elske Jødane, og stå saman med dei i kampen for retten til å leve i fred i Israel, landet som Jesus har henta dei heim til.

  Jødane skal gjennombygge dette landet og ta vare på Sion. Vi kan velge det vonde, og gjere skade på Gud sin plan for Jødane og Israel.

  I så fall må vi rekne med alvorlege konsekvensar av slik dumskap.

 4. ivarfjeld
  februar 29, 2012 kl. 2:45 pm #

  Hei Kjell A.

  Shalom.

  Vi treng ikkje sjå til norske politikarar som brott døydde etter å ha gjort skade på Gud sine planar for Israel. Då Jødane tvinga Jødar til å øydeleggje synagogene i Gush Katif i Gaza i 2005, gjekk det ikkje lang tid for den Israelske statsminster Ariel Sharon fekk hjerneslag. Han ligg i koma den dag i dag.

  Då Oslo-avtalene første til at Islamske terroristar slapp inn på Israel sitt fjell, vart Israel sin statsminister Yitzhak Rabin brutalt myrda av ein Israelsk statsborgar.

  Når du prøver å øydeleggje for Gud sine planar for Israel gjer du Herren sjølv til fiende. Å gå i mot Gud sitt protetiske Ord kan sikkert og visst få alvorlege konsekvensar.

 5. Eddie Garden
  februar 29, 2012 kl. 4:47 pm #

  Hei!
  Denne typen innlegg synes jeg ikke hører hjemme på en blogg som jeg mener framstår som seriøs, godt skrevet med gode begrunnelser. Selv om jeg kan være tildels enig i konklusjonene som er gjort i efterkant blir det litt makabert og ukjærlig å forutsi andres undergang. Støre er valgt av folket og det er dessverre vi som nasjon som må ta støyten.

 6. ivarfjeld
  februar 29, 2012 kl. 5:24 pm #

  Hei Eddie.

  Shalom.

  Eg er samd med deg i at vi ikkje skal spå andre sin undergang. Men det er lov å ta lœredom av Gud sine åtvaringa som er rimeleg klare. Det må ogsa vœre lov å ta lœrdom av kva som tidlegare har skjedd med dei som har forbanna Jødane. For Tyskarane førte Nazistane sine forbanningar til enorme øydeleggjingar. Vinteren 1944 og 1945 vart Tyskland teppebomba, og meir enn to millonar Tyskarar døydde i flammestormar som mellom anna utsletta byen Dressden og la store delar av Hamburg i grus.

  Når politiske leiarar som har gått til åtak på Gud sitt ord må bøta med livet, så skil det seg ikkje ut frå menneske i Biblen som møtte ein tilsvarande lagnad.

  Bibelen sin Gud er historien’s Gud. All makt i Himmel og Jord ligg hos Jødane sine Messias, vår Konge og Herre Jesus frå Nazareth.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->