Vårt Land krev bønnerom for Muslimar på skule i Oslo

Elever ved Ulsrud videregående skole i Oslo får ikke lov å be på skolens område, har rektor David Dunlop bestemt.

Muslimar ber på parkeringsplassen utanfor ein skule i Oslo.

Elevene må dermed ta til takke med parkeringsplassen som «bønnerom». To ganger om dagen ønsker Ibrahim El kadi og flere av hans muslimske venner å be på skolen. Bønnetidene passer med friminuttene, men skolens ledelse nekter dem å be på området, ifølge NRK Østlandssendingen.

Kjelde: Vårt Land

Min kommentar:

På den Islam kontrollerte Templehøgda i Jerusalem, blir Jødar og kristne arresterte dersom dei blir tatt i å be ei bøn.

I Saudi Arabia vil ein person som ber til Jesus i det offentlege rom, bli arrestert. Å ha ein Bibel, er ein kriminell handling.

Muslimar krev diktatorisk respekt for at Islam skal råde åleine i verda, og vœre den einaste religionen som kan utøvast i det offentlege rom.

Det er snart 100.000 Muslimar i Norge, brorparten av dei busette i Oslo. Dei er ikkje komen til Norge for å respektere demokrati og religionsfridom. Dersom Muslimane hadde vore i fleirtal i hovudstaden, ville det blitt etablert ein liten Moske i inne på Ulsrud videregående skole. Kristne elevar ville blitt trakasert, om dei i det heile vågde å snakke om Jesus.

Er det dette samfunns-systemet vi ynskjer i Norge?

Religionsfridom kan ikkje bli gitt til dei som vil avskaffe religionsfridomen. Vi må vœre intolerante mot dei som er intollerante. Dersom vi aksepterer totaliatœre ideologiar eller religionar som Islam, vil vi miste fridomen vår. Islam er som ein kreftsvulst i alle samfunn, der den får lov å vekse fritt.

Vårt Land er ei avis som går Satan sitt ærend i det norske samfunn. Avisa frontar “Kristlam”, endetidsreligionen som skal løfte fram den siste anti-krist.

Sidan Norge har tillete Islam å slå rot i Norge, må vi leve med denne misgjerninga til Storting og regjering.

Men Islam må aldri få spelerom i den norske skulen. La muslimane be i sine eigen heimar, eller i moskeane sine.

Muslimar må leve med at Norge er bygd på dei Jøde-kristne verdiane. Desom dei ikkje aksepterer dette, får dei busetje seg i den Muslimske verda. Der kan dei leve etter Sharia lover. Der ser vi fruktene av religionen deira. Vald utan ende. Overgrep, og slakt av menneske som ikkje underkastar seg Islam, slik den framstår i Koranen.

Muslimane i Norge må få høyre om Jesus i alle kanalar. Berre Jesus av Nazareth kan redde både etniske nordmenn og muslimar frå den kommande domen, og evig pine i Helvete.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Islam, Kristne media

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->