Norge krigsprofitør på Islamske diktatur

Norge eksporterte militært materiell for over 1,3 milliarder kr. til arabiske diktaturer mellom 2003 og 2010.

Kjell Magne Bondevik støtta PLO, og forsøkte å få Israel til å inngå ei fredsavtale med Islamske terroristar.

Det går frem av eksportmeldingene i tidsrommet. Tallet gjelder for eksporten av militært materiell til Bahrain, De forente arabiske emirater, Egypt, Saudi-Arabia, Oman, Kuwait, Qatar, Algerie, Libya og Jordan.

Dette er alle land som av den anerkjente organisasjonen Freedom House har blitt kategorisert som diktaturer gjennom hele den aktuelle perioden.

- At Norge har eksportert krigsmateriell til disse landene for nesten 1,4 milliarder kroner, er ikke å anse som et begrenset omfang i norsk sammenheng, sier informasjonssjef i Norges fredslag Alexander Harang.

Kjelde: Aftenposten:

Dei som støttar Luther’s to-regimentslœre møter ofte seg sjølv i døra med eit smell.

I frå 2003 til 2005 var Kjell Magne Bondevik statsminister i Norge. I desse åra tente Norge pengar som krigsprofitør, og styrka Islamske diktatur i Midt Austen.

Bondevik var statsminster også i åra 1997 til 2000. I den tidsbolken ødela Norge for Israel i den såkalla Oslo-prosessen.

I dag er Kjell Magne Bondevik leiar av Oslo Center for Peace and human Rights, som i fleire år har motteke statsstøte frå Norad og Utenriksdepartementet.

  Evangeliet etter Matteus 23:27-28

Ve dere, skriftlærde og fariseere, dere hyklere! Dere ligner hvitkalkede graver. Utvendig er de vakre å se på, men innvendig er de fulle av dødningebein og all slags urenhet.Slik er det også med dere: Utvendig, i folks øyne, ser dere rettferdige ut, men innvendig er dere fulle av hykleri og urett.

At folk som ikkje trur opptrer som hyklarar er ille. At folk som kallar seg kristne hyklar, er ein tragedie. Fordi dei øydelegg for evangeliet, og gjer narr av Frelsaren dei hevdar dei kjenner.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Islam

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->