Berit Hagen Agøy ber kristne gå i moské

Den norske kirkes «utenriksminister» Berit Hagen Agøy mener norske kristne må vise solidaritet med muslimer. – Velkommen, sier imam.

Berit Hagen Agøy presenterer ein falsk Messias til både etniske nordmenn og muslimar.

Til redde muslimer uttrykker generalsekretæren solidaritet ogfelleskap.

Til «kristne og andre som frykter muslimer ellerislam vil vi si: Bli kjent med en muslim. Da vil du oppdage et medmenneske med et mangfold av egenskaper – akkurat slik som alle andre nordmenn», skriver hun.

Hagen Agøy ber kristne besøke moskeer og andre gudshus for å uttrykke solidaritet med muslimer og andre religiøse minoriteter i Norge.

Kjelde: Vårt Land

Min kommentar:

Det å elske ein Muslim men hate Islam er ikkje lett. Sœrskild for dei som trur det er noko godt i Islam, som må vernast i det norske samfunnet.

Ein kristen som ikkje fortel at Islam er basert på Koranen fortel ikkje sanninga. Koran er full av vers som krev at Muslimar som vil følgje Muhammed må bruke vald mot dei som ikkje underkastar seg Islam.

Ei kvinne som underkastar seg Islam, er Berit Hagen Agøy i Mellomkristeleg råd. Hennar “Jesus” peikar på Muhammed som ein god man, og ein sann profet. Dette er den Islamske “jesus”, ein kopi som Muslimane kallar “Isa”.

Matteus 24:23-24
  Om noen da sier til dere: ‘Se her er Messias’, eller: ‘Der er han’, så tro det ikke! For falske messiaser og falske profeter skal stå fram og gjøre store tegn og under, for om mulig å føre selv de utvalgte vill

Sidan Berit Hagen Agøy oppfordrar nordmenn til å vitje ein moske har den norske kyrkja fått ein ny utfordring. Sidan det er så få Moskear i Norge, må nordmenn flest bestille seg ei pilgrimsreise til Mekka.

Den andre måten å oppfylle dette ynskjer på, er å gjere norske kyrkjer om til moskear.  Ei slik konvertering fann stand i etterkant av Utøya-tragedien, då statskyrkjeprestar og imamar vart fotograferte saman i felles minnestunder.

Det vert stadig fleire nordmenn som lever slik Sharia lovene krav: Vis respekt for Muhammad og hans etterfølgjarar.  Mellomkirkeleg råd er ein ny viktig støttespelar for “allah”.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Islam

3 kommentarar den “Berit Hagen Agøy ber kristne gå i moské”

 1. Hildegunn
  oktober 6, 2011 kl. 6:48 am #

  Først var det “Tea-Party” hos muslimene. så var det et lite besøk i en av deres moskeer (som vi for all del må bygge flere av)…. Hva blir det neste tro? Kanskje blir vi oppfordret til å knele ned i bønn sammen med dem for å vise “solidaritet”??Ja, når vi har kommet så godt i gang……. Aldri godt å vite i disse “freds og solidaritetstider”……….:-(

  • ivarfjeld
   oktober 6, 2011 kl. 7:11 am #

   Hildegunn

   Shalom, and kjœrleik i Jesus.

   Kristne skal invitere muslimar heim på te-party, og dele evangeliet med dei. Slik at den Heilage Ande kan kutte dei i hjarte.

 2. Hildegunn
  oktober 6, 2011 kl. 11:09 am #

  Ja, Amen! Tenkte på det etterpå, men nå har du skrevet det:-) Vi som har tatt imot Jesus burde sikkert i større grad legge vinn på gjestfrihet og gi de som kommer på besøk, enten de er muslimer, buddhister, ateister, New Agere eller hvem de enn er, det aller aller beste vi kan tilby og den eneste sannheten som kan redde fra fortapelsen; Evangeliet !

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->