Politiet vil krevje at kristne er hat-kriminelle som må teie om synd

Hat-krim lova i USA krev at kristne ikkje seier at homosexualitet er synd.

Politet i Norge vil snart få ordre om å arrestere kristne som sprer ‘hatkriminalitet”.

Sidan 1991 har Amerikanske styresmakter samla inn informasjon om 113.000 kriminelle handlingar basert på hat. 20.000 av desse handlingane er utført av “religiøse menneske. 10.000 er kriminalle handlingar mot homofile.

Kan ein kristen utføre ei kriminell handling basert på hat, berre ved å seie at Bibelen er sanninga?

Amerikanske styresmakter seier “ja”.

Hatkriminalitet er ikkje avgrensa til menneske som markandsfører vald. Dei som skal etterforskast og straffast for slike ugjeringar, er også dei som seier at homoseksualitet er synd. Dei hevdar med rette at slik synd vil lede eit menneske til evig pine i Helvete.

Dersom kyrkja hadde vore œrleg, så hadde pastorar og prestar problamert at ryktespreiarar vil få samme straff av Gud, og bli tvungne til å leve evig i den samme varme plassen.

A ytre at all som ikkje trur på og lyer Jesus vil havne i Helvette, er i prinsippet hat-kriminalitet. A seie offentleg at det er berre to utgongar frå livet, at Helvete er ein realitet, kan føre til at ein kristen blir arrestert.

Det føderale politiet i USA har alerede starta å samle inn informasjon om hat-kriminelle. Denne informasjonen vil bli brukt til å straffeforfølge alle i denne databases, når det blir gjeven grønt lys frå politikarane i Washington.

Når Washington gjev grønt lyt, vil Oslo og London starte med den samme forfølgjinga av kristne.

Her er kjelda for informasjon om hat-kriminalitet i USA: Wikipedia

Er hat-kriminalitet berre juridisk terminologi i USA?

Slett ikkje. Også i Norge har politiet starta med registeringa av “hat-krininalitet”.

Her er ein artikkel frå Dagavisen.

Ta denne meldinga til deg:

Dersom du held fram med å seie sanninga, og er ein ekte student av Jesus, så kjem du til å bli truga med arrestasjon og staffeforfølging.  Ikkje berre i USA. Det vert snart politisk korrekt å starte med forfølging av kristne over heile verda. Også i Norge.

Dersom du tar side med anti-kristne i samfunnet, som brukar politi og statsadvokat for å stogge evangeliske kristne, så kjem du til å miste velsigningar og til sjuande og sist frelsen. Du kjem til å ende opp i Helvete saman med forfølgjarane.

Skriven av Ivar

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Forfølging

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->