VG motiverer unge til å begå massedrap

Jeg vil se «Call of Duty» råtne.

Redaktør VG Torry Pedersen marknadfører dattaspel som trener unge i korleis dei skal begå massedrap.

EA-sjefen langer ut mot erkekonkurrenten – men Activision biter ikke på.

Dette skriver VG.

Det kommer neppe som noen stor overraskelse av EA-sjef, John Riccitiello, mener at deres «Battlefield»-serie er bedre enn Activisions «Call of Duty»-serie.

Kilde VG

Min commentar:

Dersom det norske folk ønskjer å finne ei vikitg kjelde til terroristar som Ander Behring Breivik, treng dei ikkje sjå lenger enn til Akersgata.

VG markandsfører dataspel der massedrap vert framstilt som god underhaldning.

Utøya-terrorist Brevik kan ikkje ha brukt mange minutt på å lese i Bibelen. Likevel kalla han seg “kristen” på Facebook profilen. Breivik mista heile poenget med kristendomen, som kravet at vi skal gjere godt sjølv mot fiendane våre.

Berivik brukte derimot hundrevis av timar på å “leike” massedrap” på dei samme dataspela som VG sel inn til det norske folk.

Den Jødiske apostelen Paulus åtvara oss mot forferdelege tider like før den siste anti-Krist kjem og tar kontoll over verda.

No er vi der. Lesarane av VG blir ført rett inn i armane på dei som skapar kaos. Kaos og uro inne i hovudet til menneske, som utviklar seg til vald i det offentlege rom.

  Paulus’ andre brev til Timoteus

Du skal vite at i de siste dager skal det komme vanskelige tider. For da skal menneskene være selvopptatte og pengegriske, brautende, hovmodige og spottende, ulydige mot foreldre, utakknemlige og uten respekt for det hellige,  ukjærlige og uforsonlige, baktalende, ubeherskede, rå og ondsinnede,  svikefulle, oppfarende og innbilske. De elsker nytelser høyere enn de elsker Gud.  I det ytre har de gudsfrykt, men de fornekter dens kraft. Vend deg bort fra slike folk!

Ut av kaos, kjem kravet om ein sterk mann. Han skal gjere store teikn og under, og føre sjølv kristne bort frå Jesus.

  Paulus’ andre brev til tessalonikerne

  Når den lovløse kommer, har han sin kraft fra Satan og virker med stor makt og med under og falske tegn. Med all slags urett forfører han dem som går fortapt, fordi de ikke ville elske sannheten så de kunne bli frelst. Derfor sender Gud over dem en villfarelse som gjør at de tror løgnen. Slik skal de få sin dom, alle de som ikke trodde sannheten, men hadde sin glede i uretten.

Skriven av Ivar Fjeld.

Merkelappar:, ,

Kategoriar: Utøya

3 kommentarar den “VG motiverer unge til å begå massedrap”

 1. Stian
  august 21, 2011 kl. 12:02 pm #

  Takk for ny norsk blogg Ivar, håper at mange etterhvert vil finne veien til denne. Skal lage en link til denne fra hjemmesiden til Klippen, slik som gjort til den engelske.

  Det med dataspill som Call of Duty, Counterstrike, Quake, Duke Nukem, osv, er spill jeg også var fasinert over en tid og spilte en masse alene og i lag med andre over nettverk. Fra det første 3D spillet som kom på begynnelsen av 90-tallet (Wolfenstein og Doom), har grafikken blitt råere og mer ekte og detaljert. I dag er det bare igjen en avskyelig volds-orgie som er inspirert rett i fra helvete.

  Jeg fikk etterhvert store problemer med å spille disse og kjente at jeg fikk stor ufred for disse spill. Det var rett og slett ikke forenlig i samfunn med Jesus og holde frem med dette. I dag er alt dette bekjent som synd og slettet.

  Det er så mange som også forføres gjennom online spill som WOW (World of Warcraft). Jeg vet om mennsker som sliter og ber om at de må bli løst.

  Hilsen Stian Tjelle

  • ivarfjeld
   august 21, 2011 kl. 12:51 pm #

   Hei Stian

   Shalom, og kjœrleik i Jesus Messias.

   Eg har ikkje spelt mykje valdelege dataspel, men eg likte valdelege spel i lyng og hei. Å leke krig med bruk av leiketøy våpen, var noko av det kjekkaste eg viste.

   Vi laga til og med eit leikegevœr av ei lita sykkelpumpe. Svovel frå fyrstikker og krut frå knallpistolar var brenstoff. Dette gevœret kunne skyte mutrar, og det gjorde svœrt vondt om nokon vart truffen av desse prosjektilene.

   Før eg vart frelst var eg ein valdeleg kar, som likte å slåss på striladans og i Bergen sentrum. Eg skydde ingenting, og brukte både knyttnevar og ølflasker som våpen. Inspirasjonen henta eg frå valdsleikane.

   Jesus endra alt inne i meg. Når eg las Bibelen, lœrte eg om ein Frelsar som krev at eg skal elske fiendane mine. Ikkje slå dei. Ikkje skade nokon på min veg mot Himmelen. Amen.

 2. Dennis Ottesen
  desember 8, 2011 kl. 9:44 am #

  Hei!

  Må medele at jeg deler samme oppfatning som deg når det gjelder voldelige spill. Tror det er et bevisst forsøk fra Satan til å verve så mange ubefestede sjeler som mulig til krigen mot Lammet, der mange kalte, utvalgte og trofaste kommer til å bli slaktet som jødene under Hitlers naziregime.

  Hadde selv en drøm om å bli en filmskaper, og lage voldelige, halveis fetisjpornografiske filmer, men fikk ikke denne drømmen til å sømme seg med Bibelens verdier. Drømmer nå derimot å bli, dersom Herren vil, en aktiv predikant og teolog. Ja, Jesus kan sannelig forandre et menneskes sinn! Halleluja for det!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->