Kundalini ånd introdusert som «den Hellige ånd»

Du må vise denne videoen til pastoren eller presten din.

Det er viktig å stoppe andre åndsmakter som kjem inn i fellesskapene våre apoteket, introdusert som Den Hellige ånd.  Vi må vere våkne.

Skriven av Ivar Fjeld

Advertisements

Stikkord:, , ,

Kategoriar: Uncategorized

9 kommentarar den “Kundalini ånd introdusert som «den Hellige ånd»”

 1. Torunn44
  september 27, 2012 kl. 9:42 pm #

  Dette viser rett og slett at Kansas City proftene, selverklærte profeter sådan, profeterer over Todd Bentley sin «tjeneste», at den skal øke, osv…Hvor var gaven til å kjenne at Todd Bentley levde i hor på dette tidspunktet? Disse «profetene» skal jo være de beste på «markedet», Les: kamuflert kristendom i ren newage-stil. Kundalini er fra Østens mystikk, og demoniske krefter som blir manifistert ved håndspåleggelser. En guru gjør shakipat på sine tilhengere, som vil si å gni de på pannen, og kundaliniånden – som ikke er fra Gud den Allmektige, manifisterer seg. Folk får sterke, intense følelser fra underlivet til hodet. En varme som brer seg i hele kroppen. Det kommer ofte dyrelyder fra de, og mange bukter seg som en slange på gulvet. For ikke å snakke om den syke hoderistingen med påfølgende shhh, shhhh – lyder. Se gjerne på youtube om Johanna Michaelsen sin undervisning om : The beautiful side of the evil. Eller http://www.johnthebaptisttv.com av Andrew Strom.

  Kristne i Norge er utrolig lettlurte, bare det er snakk om «tegn og under». Disse falske profetene/ulvene har de rette termene, som at de støtter veldedighet, har gateevangeliseringer, gir mat og klær til de utslåtte, prater om jesus – ikke vår Jesus Kristus – de opphøyer seg selv, og leser nesten aldri fra Guds Ord. Det er fortellinger fra eget liv, men ikke Guds Ordet inspirert ved Den Hellige Ånd.

  Nå må vi være våkne, og virkelig be og søke i Ordet. Det er så mange advarsler i Bibelen om disse forkynnerne, at jeg fatter ikke at folk «kjøper dette» så lett. Be om gaven til å skille på ånder, og husk Jesus grunnleggende lære: Hebr. 6:1-2
  1. Omvendelse
  2. Tro
  3. Læren om dåp
  4. Håndspåleggelse
  5. Oppstandelse
  6. Evig dom

  Legg også merke til at disse «profetene» nevner aldri omvendelse. Ta Rick Warren, han er USA mest innflytelsesrike predikant – jeg sier ikke mer….Undersøk litt, sjekk det opp med Guds Ordet og Den Hellige Ånd på innsiden av dere, og jeg ber og håper dere vil få sløret fra deres øyne.

  Kjenner forresten noen som var på Todd Bentley i Forum Kino i Bergen for noen helger siden. Det var SÅ DEMONISK og uten rød tråd. Selvhevdelse, og fortalte at herren hadde sagt han skulle plante et tre i Bergen med forgreininger ut i norge – Våkn opp og be! Mange ungdommer var vid åpne og ble overført Kundalini….kjære tid, og disse tar det med til sine menigheter igjen…også har vi det gående som ild i tørt gress. Det ble også observert sentrale personer fra bl.a Kristkirken og Credokirken, med flere…

  Folk er vid åpne, for de kjenner ikke Sannheten. Det er smertelig å oppleve at folk «kjøper» Todd Bentley og hans catch the fire virksomhet, og ikke skjønner at han opererer i en annen ånd, les: demonisk ånd. Engelen Emma er ikke noe annet enn fra japansk mytologi og blir på noen språk omtalt som djevelen selv.

  Djevelen omskaper seg til lysets engler og det tilgangs! Vi skal ikke være fokusert på engler, men på Jesus Kristus som døde for deg og meg for at vi ikke skulle gå fortapt, men ha evig liv.

  TAKK til Ivar Fjeld for denne siden – tenkte å starte en side selv, men her er jo alt jeg og min mann har savnet! Du trenger forbønn og beskyttelse, det koster å stå opp i denne åndskampen. Men Han som er i oss, er større enn han som er i verden. Amen.

 2. Margot Andeassen
  september 28, 2012 kl. 7:19 pm #

  Til Torunn44
  Takk for det du skriver. Velsignet å se at andre også begynner? å våkne. Denne uken arrangerer «Jesus Fellesskapet» i Bergen konferansen: «Kingdom Culture» med besøk fra Betel, Redding. Bill Johnson som er hovedpastor der, står på podiet i videoen som vises ovenfor, sammen med C.P.Wagner, og profeterer over Todd Bentley – ca 1 uke før det avsløringes om hans hor og drukkenskap, mens han står i «vekkelsen». På hjemmesiden til «Jesus Fellesskapet» er der en direkte link til Betel Church. Der kan en også lese B. Johnsons «mandat». Hvem har han fått det fra? Selv tror han muligens det er fra Herren Jesus Kristus.
  Vi invarderes av forførelsen. Jesus sa selv at: falske messiaser og falske profeter skal stå fram og GJØRE STORE TEGN OG UNDER, FOR Å FØRE OGSÅ DE UTVALGTE VILL, omdet var mulig. (Matt. 24, 24)
  – Veldig gjerne ta kontakt, vi trenger å stå sammen i disse tider.

 3. r.d.
  september 28, 2012 kl. 8:32 pm #

  Hei Torunn og Margot.

  Ta veldig gjerne kontakt også med meg, da jeg har gjort mine erfaringer angående ovenstående,

 4. ivarfjeld
  september 29, 2012 kl. 5:31 am #

  Hei Margot.

  Shalom.

  Som kristne må vi setje grensar for falsk kristendom. Jesus åtvara oss om kopiar av «Jesus» som skal kome, ikkje minst i endetida.

  Sjølv har eg satt to grenser. Eg aksepterer ikkje Romersk Katolisisme som kristendom. Dette er heilt avgjerande. Fordi dersom du aksepterer antikrist i Vatikanet som ein kristen leiar, så vil du bli med på vegen attende til Roma. Eller du vil bli avslept og lunken i forholdet til sanninga.

  Det som kjenneteikner trosbevegelsen, er at den er ein falsk vekkjing innanfor Pinserørsla. Som høg-kyrkjeleg Lutherdom drar Lutherske kristne med tilbake til Roma, drar menn som Todd Bently, Ulf Ekman, Rick Joyner og Benny Hinn, Pinsevener med ut i den same vilfaringa.

  Slik vert sirkelen slutta.

  Det vi ser i Norges kristne råd, er at denne endetidsreligioen får fotfeste i Norge. Med endetidsreligiøse korrupte kristne leiarar i førarsetet.

  Det er berre to kristne rørsler i Norge som tar avstand frå dette. Det er Dei Frie Evangeliske forsamlingar og Indremisjonsforbundet. Som baptist vil eg be kristne om å støtte desse rørslene, trass i at eg ikkje deler dåpsynet til mine kristne brødre i Indremisjonen. Som pinseven er eg opptatt av å få mine eigne ut av det endetidssporet dei har hamna på.

  For å unngå å bli forført, må ein få nådegåvene i funksjon. Nådegåva å prøve åndene er kanskje den viktigste i vår tid.

 5. Margot Andeassen
  september 29, 2012 kl. 10:51 am #

  Til r.d.
  Vet ikke hvem du er eller hvordan få kontakt med hverken deg eller Torunn44. Jeg «opererer» under fullt navn og er slik lett å komme i kontakt med.
  Har forøvrig interressant info å meddele til «insiders».

 6. ivarfjeld
  september 29, 2012 kl. 11:03 am #

  Hei Margot.

  Det er lov å skrive ein e-post-adresse i kommentarfeltet.

 7. Torunn44
  september 29, 2012 kl. 12:06 pm #

  Til Margot: torunn.marykay@gmail.com

 8. Margot Andeassen
  september 29, 2012 kl. 7:47 pm #

  Til r.d.: tomaan42@hotmail.com

 9. vidar fevik
  oktober 28, 2013 kl. 6:30 pm #

  flott med disse advarsler!! jeg kan anbefale en internettside sistebasun.no hvor T.Terkelsen i lang tid har advart mot dette som ivarfjeld gjør ovenfor

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s