Bergens Tidende luftar tanken om å anerkjenne pedofili

Snart kjem kravet i Norge om å legalisere pedofili. Det å bruke barn til å få seksuell tilfredstillelse.

No kjem kravet i Norge om at pedofili må aksepterast som kjœrleik. Barnet gnir beinet på insida av låret til mora, som oppnår seksuell tilfredstillese.

Hvorfor blir vi så provosert av mødre som ammer store barn?

Marit ga bryst til sønnen var fem år. Gravide Tatjana ammer datteren Julija (3,5 år), og har ingen planer om å slutte – heller ikke når den nye babyen blir født.

En skvett om morgenen og en skvett før leggetid. Eldstegutten var fem år før Marit Djønne fra Bømlo sluttet å legge ham til brystet.

  – Jeg så ingen grunn til å slutte før. Det knyttet bånd og ga nærhet mellom oss. Dessuten er jeg sikker på at det beskytter mot sykdom, forklarer hun til bt.no. Gutten fikk pupp morgen og kveld. Da han fylte tre år, ble det vanskelig å amme offentlig når han trengte trøst eller var sulten.

Kilde: BT og Aftenposten.

Min kommentar:

Norge er i verdstoppen når det gjeld seksuell perversjon.

Fleire leiande politikarar i Norge er sodomistar, inkludert tidlegare finansminister Per Kristian Foss, AUF-leiar Eskild Pedersen, og vår nasjonale politidirektør Øystein Meland.

Før 1972 var homofili ein kriminell handling i Norge. Slik det framleis er det store delar av verden. I dag blir men som brukar endetarmen til å ha sex løfta fram som våre nasjonale heltar. På lik linje med “heltane” i Sodoma og Gomorra.

Det neste steget på vegen tilbake til hedenskap og perversjon, er å legasisere sex mellom menneske og dyr.

Det er ein del av den “humanistiske arv” i Norge, no sikra i grunnloven.

 Evangeliet etter Lukas
Kapittel 17

Og som det var i Noahs dagar, slik skal det vera i Menneskesonens dagar. Dei åt og drakk, dei gifte seg og vart bortgifte, heilt til den dagen då Noah gjekk inn i arka. Så kom storflaumen og gjorde ende på dei alle.

Eller som det var i Lots dagar: Dei åt og drakk, dei kjøpte og selde, planta og bygde.  

Men den dagen Lot gjekk ut av Sodoma, regna det eld og svovel frå himmelen og gjorde ende på dei alle. På same vis skal det vera den dagen Menneskesonen openberrar seg.

Mange nordmenn meiner at menneske skal få lov å leve ut sine sexualle lyster utan at staten blandar seg inn. Slik som tilhøva var i Sodoma og Gomorra.

Ein forskningsraport frå Høyskolen i Oslo avslørte at Norge er i verdstoppen når det gjeld slikt forferdeleg griseri. Ofte er det hundar som blir sexuelt misbrukt når Ola Nordmann er på sitt mest degenererte og avskyelege.

Det var Dagbladet som starta kampanjen for å få pedofili legalisert i Norge. Bilder av nakne mødre og døtre som omfamna kvarandre i senga vart framstilt som både kunst og kjœrleik.

No kastar BT og Aftenposten seg på den same bølga. Mødre som ammar sine barn er jo flott. Også kropsleg kontakt med nakne bein og armar.

Men kvifor godtar du at mødre får lov å pervertere sine eige barn?

Kvifor ikkje halde fram med denne “hyggestunda” med ten-åringane i huset?

Kva med menn som kjœrteiknar unge, nakne gutar?

Den prinsipielle kristne haldninga til pedofili er i ferd med å gli ut.  Ingen vil lytte til Bibelen. Mange meiner at mor og barn som skal bestemme kvar grensene for seksuallitet skal gå. Lovverket blir gradvis “modernisert”. Folk må jo forstå at “tidene er endra”, og at menneske har andre behov i dag enn før.

Det  dei eigentleg seier er at menneskeslekta på ny skal perverterast.  Fordi det store fleirtal i folket ynskjer å leve ut dei perverse lystene sine, inkludert utruskap,hor og sodomi.

Ei mor kan skjule sine motiv for å la vaksne barn kjœrteikne henne.  Lyster og krav til seksuell tilfredstillelse fører raskt til hor og skamlaus perversjon mellom foreldre og barn.

Det er berre eit perfekt ord som slik framferd:  Pedofili. Dette er barnemishandling som må straffast.

Det vonde etter-kristne Norge trer no fram. Dette er fruktene ev hor, ekteskapsbrot og svik. Domen er like rundt hjørne. Den blir ikkje mild men likevel rettvis.

Det er framleis gode nyhende å finne for den som er interessert. Du kan sleppe å hamne i Helvete, der alle mennesker fortjener å hamne. Men då må du la denne vonde verda sigle i sin eigen sjø. Berre den som bøyer kne og lyer Jesus vil sleppe unna den straffen som ventar dei lunkne, dei likesœle, dei sjølvopptatte og dei perverterte.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Bibelen, Endetid

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->