kommentarar til: Regjeringa gjer 8.mai om til FN-styrkane sin propaganda dag http://ivarskrivar.com/2012/04/27/regjeringa-gjer-8-mai-om-til-fn-styrkane-sin-propaganda-dag/ Redaktør Ivar Fjeld Sat, 12 May 2012 21:24:14 +0000 hourly 1 http://wordpress.com/ Av: ivarfjeld http://ivarskrivar.com/2012/04/27/regjeringa-gjer-8-mai-om-til-fn-styrkane-sin-propaganda-dag/#comment-479 Sun, 29 Apr 2012 06:44:54 +0000 http://ivarskrivar.com/?p=3118#comment-479 Hei Jostein.

Shalom.

Den norske regjeirnga har ikkje fjerna “Kristendomskunnskap” frå skulen. Den har “berre” gjeve dette faget nytt innhald.

Kven er det som trur på dette?

Sanninga er at dei anti-kristelege og heller sataniske kreftene i Norge ville ta Jesus ut av skulen. Den beste måten å gjere dette på, er å erstatte Jesus med alt mogeleg anna.

Kvifor oppretta dei ikkje eit nytt fag?

Dei som ikkje var kristne, kunne få fritak frå kristendom. Dei andre religionane var allereie
omtala i samfunnsfag.

Slik er det også med 8.mai. Vi har FN-dagen 24.oktober. Men den er ikkje god nok. Difor skal den nasjonale frigjeringsdagen brukast til å hylla NATO og FN, som slåss samen med Islamic Jihad i Libya. Dette er rein propaganda.

Det er ein skam mot nasjonen Norge. Mot heile vår historie, og kampen mot den Nazistiske stor-Europeiske republikken med base i Berlin i Tyskland.

Du må merke deg at ein norsk oberst no har fått i oppdrag å mobilisere FN-styrkar inn i Syria. Då vi dei stå ved Israel sine grenser. Rett over Golan ligg Armageddon slettene i Nord-Israel. Der skal Bibelen sin Gud gjere opp mot dom mot alle som hatar Han.

Det blir som med nordmenn som vart mobilisert til austfronten for å kjempe saman med “fredskaparen” Adol Hitler. Dei veit ikkje kva dei har blitt lurt med på, i “freden” sitt namn.

]]>
Av: jostein jakobsen http://ivarskrivar.com/2012/04/27/regjeringa-gjer-8-mai-om-til-fn-styrkane-sin-propaganda-dag/#comment-477 Sat, 28 Apr 2012 17:43:44 +0000 http://ivarskrivar.com/?p=3118#comment-477 Hei,

Staten Israel ble opprettet i 1949. Etter mandat fra FN . Her gjorde vår mann daverende generalsekretær Trygve Li, som også var utenriksmenister i London regjeringen, et betydelig arbeid. Uten år folkeforbundet FN, hadde sannsynligvis ikke staten Israel eksistert. De aller fleste land i dag anerkjenner staten Israel, også arabiske land.

Når det gjelder frigjøringsdagen vår 8.mai. Minnes vi frigjøringen av Norge den, 8. mai 1945. Vi hedrer også de som falt under krigen, både soldater og sjøfolk. Jeg synes at det er flott at vi i tillegg kan bruke denne dagen til å minne våre gutter og jenter som har deltatt i krig eller krigslignende oppdrag i utlandet etter 1945.

Jeg ville blitt rørt om vi den 8.mai kunne minnest Matros Bjørn , som vært drept av Gadafi sine agenter i Libia. Jeg synes ikke at Norge gjorde noe særleg innsats for å få oppreisning, etter mordet på Bjørn. Og tortur mot Norske sjøfolk.

]]>