Provokatørane tilbake i Europa

Muslimar og kommunistar i felles kamp mot anti-Islamistar og menneske som ber Israel sitt flagg.

Ein ny anti-demokratisk regnboge-allianse av Kommunistar og Muslimar kjempa saman i Århus i Danmark.

Det du såg i Århus laurdag ettermiddag minner mykje om provokatørane si tid i Europa på 1920 og 1930-talet.

Fjerne Oktober 1936 braka to grupper som kalla kvarandre “Fascistar” saman i Cable Street i London.

British Union of Fascists (BUF) stod bak opptoget. Dei som arrangerte ein motdemontrasjon var ein union av Kommunistar, Sosialistar og Jødar.

British Union of Fascists (BUF), anklaga dei som forsvarte Jødane i Europa for å vœre Fascistar. Slik fekk dei omfattande støtte av Muslimar. Muslimane likte ikkje at England hadde lete Jødane etablere Tel Aviv i 1909.

Slaget i Arhus minna mykje om The Battle in Cable Street i London i Oktober 1936. Slik skal det bli i Europa påny. Det finnes berre ei løysing: Jesus.

BUF og Muslimane meinte det var Nazistane i Tyskland som var “fredsrørsla” i Europa.  Fascistane anklaga med andre ord anti-fascistane for å vœre “fascistar”.

Slik er det i dag og.

No ser du leiaren i Rød Ungdom, anarkist Stein Lillevolden og Muslimar gå til voldelege åtak på dei som åtvarer mot den totalitœre ideologien Islam. Denne nye anti-demokratiske regnboge-alliansen anklarar dei som støttar den demokratiske staten Israel for å vœre den eigentlege fienden.

Denne danske kvinna i tog i århus med krav om å få nasjonen Danmark tilbake. No handlar alt om EU.

På den andre sida av barikadane går valdelege anti-Islamistar saman med menneske som går med Israels-flagg. Saman anklagar dei motparten, Kommunistar og Muslimar, for å vœre den nye Fascistiske rørsla i Europa.  I dette toget går blant andre nestleiaren av Kristent Samlingsparti.

Ein anti-Islamist ber det tyske og Israelske flagget.

Slikt blir det bråk av. Nett som i London i 1936, og i Tyskland frå 1918 til 1945.

Det er lett å gløyme at “Nazist” ikkje er ein betegning på ein tysk soldat.  Men på medlemer i Det Tyske Nasjonal-sosialistiske arbeiderparti. (NASDP) som vaks fram i Tyskland i 1920-årene.

Alt er no blanda saman i ei smørje i denne forvirringa sin tidsalder.  Provokatørene er attende i Europe.

Kva er løysinga?

Pasifisten Jesus frå Nazaret. Han kasta ikkje stein på nokon. Tvert i mot vart han piska og plaga utan å gjere den minste motstand.  På krossen velsigna Han alle som hadde gjort urett mot Han, og bad Far i Himmelen tilgje dei alle.

Slik skal du også gjere.  Du er korsfesta for denne vera, og skal bœre krossen din kvar dag.

Stå opp for Jesus. Forkynn evangeliet om frelse for alle som bøyer kne for Messias.  Amen.

Støtt staten Israel, men ingen av desse provokatørane.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , , ,

Kategoriar: Endetid

4 kommentarar den “Provokatørane tilbake i Europa”

 1. Mike Adams
  april 1, 2012 kl. 10:31 am #

  Følte meg òg ille til mote da jeg så Norway Defence League (NDL) og Kristent Samlingsparti i felles front mot islamistene. Det er greit at norske Israelsvenner bruker de anledninger de får med å reise rent flagg (det israelske), men det får være måte på hvilke samarbeidspartnere vi allierer oss med. Det engelske søsterorganisasjonen til NDL var jo en tid koplet sammen med Anders B.B …

  Og dessuten, sloss vi ikke mot mennesker av kjøtt og blod, men usynlige åndsmakter. Og ja, vi har en kamp og må stride troens gode strid som Jesu soldater i en kamp om liv og død når det gjelder menneskers sjeler. (På den måten er jeg slett ikke pasifistisk …) Den gode strid og krigen er den vi vinner fordi Jesus vant seier på korset. Og stilte alle de besierede fiender til spott og spe. Vi som har åndelig gangsyn og dømmekraft har det nettopp fordi vi ser hvem som er fienden, – de som paraderer som lysets engler jfr DNL og andre velmenende grupperinger som ikke har Ordet som våpen, men kun ord og knyttede never.

  Vi som er Jesu etterfølgere er sendt som sauer blant ulver, men det innbærer at vi har åndelig vett i pannen (visdom fra Visdommens kilde) og ikke menger oss med de som i neste omgang vil fortære oss.

  Våkn opp KSP!

  • ivarfjeld
   april 1, 2012 kl. 9:30 pm #

   Hei Mike.

   Shalom.

   Det er sant at dei som hevdar å kjenne Jesus, ofte er evangeliet sine verste fiendar. Difor er det viktig å understreke at menneske ikkje vert frikjend på domen sin dag, basert på eit forsvar om at dei såg andre gjere feil.

   Vi har alle fått utlevert fasiten i Bibelen, og kan lese oss til sanninga. Domen som kjem er rettvis.

   Eg deler din uro for KSP, som drog til Århus. Også at Israel sitt flag vaia i vinden blant menneske som gjorde Nazi-helsing. Men i eit fritt samfunn kan vi ikkje gjere noko for å stogge slik symbolikk. Då blir vi også ein del av diktaturet.

 2. april 3, 2012 kl. 5:18 am #

  Hvorfor saa opptat av – og redd for – “samarbeidspartnernes” eventuelle morke sider? Vi kan, som kristne, samarbeide med hvem som helst I SAK, bare vi passer oss for aa bli for assosierte med holdninger og ikke minst aksjonsformer vi ikke kan godta! De forskjellige europeiske nasjoners “Defence League”-grupper har det til felles at de vil stoppe “islamifiseringa” av sine land. DER kan vi i hoyeste grad samarbeide med dem! Selvsagt maa vi ta avstand fra voldsbruk og nazi-symboler, men kanskje nettopp det av KRISTNE grupperinger opptrer sammen med “Defence League”-grupper, kan faa DEM til aa oppfoere seg (enda) bedre? Vi har et felles maal; islam ut av Europa! Da kan vi ikke vaere alt for pripne paa aa samarbeide med andre som ogsaa deler vaart maal!

  • ivarfjeld
   april 3, 2012 kl. 7:20 am #

   Kjœre Vidar Haugen

   Shalom.

   Logikken din vil føre deg til å akseptere vald mot Muslimar. Som Jesus sine studentar har vi ikkje lov å sparke og slå andre menneske. Vald er eit tapspel for alle involverte.

   Kva meiner du om Jesus sine ord, om at vi skal elske og be for fiendane våre?

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->