NRK samanliknar Mullah Krekar med kristne

“Hadde Krekar vært kristen ville vi bare ledd av det”.

Dette er berre ein illutrasjon, eller det vi vil kalle manipulert fotokunst.

Bilete over er kunst. Det viser to gudelause terroristar bak lås og slå der dei høyrer heime. Det som står under er saksa frå NRK Nyheter sine heimesider:

“Hadde Krekar vært kristen ville vi bare ledd av det

Jon Wessel-Aas, advokat med spesialkompetanse på ytringsfrihet, stiller spørsmål med om man har tolket for mye inn i truslene til Mulla Krekar, og om man har overreagert ved å tolke truslene hans bokstavelig.

– Det er ikke tvil om at en fyr som Krekar er provoserende, men samtidig skal ytringsfriheten beskytte de ytringene som provoserer, sier Wessel-Aas til NRK.no.

Tidlegare NRK-advokat Jon Wessel-Aas.

Mandag denne uken ble mulla Krekar dømt til fem års fengselsstraff. I Oslo tingretten ble han dømt for terrortrusler og trusler mot tre kurdere, i tillegg til trusler mot Høyre-leder Erna Solberg.

– Paradokset er at man aksepterer at Gud skal sørge for at noe skjer. Da tar man dette veldig alvorlig. Dette gjør man ikke hvis norske kristne sier det samme.

Wessel-Aas viser til episoden da den kristne foredragsholderen Per Haakonsen i januar i år ga norsk Israel-politikk skylden for 22. juli-terroren og Alexander Kielland-ulykken. Haakonsen advarte den norske befolkningen om at lignende katastrofale hendelser ville skje dersom ikke Israel-politikken ble endret.

– Når han sier dette i Norge så reagerer storsamfunnet ved å fnise og latterliggjøre. Ingen oppfatter det som at folk som tror på Gud skal gjøre som Breivik.

Kjelde: NRK

Min kommentar:

Alle Nordmenn burde reservere seg frå å betale linsens til NRK, før det vert sett ein stoggar for kanalen sin nasegruse beundring av Islamske terroristar.

Å hevde at kristen-Norge ler av drapstrugsmål, vitnar om at denne NRK-advokaten truleg treng å kome under medisinsk observasjon og behandling.

Å setje Israelsven Per Haakonsen i same bås som Mulah Krekar vil truleg gjere ein mann som Krekar dødeleg fornœrma.

NRK bør passe seg. Men slett ikkje for kristne.

Dei som trur på Jesus har ikkje rett til å slå nokon, men er kalla til å elske og be for fiendane sine.

Men det er mogeleg for Kreka å utlyse fatwaer mot statekanalen sjølv frå fengelset.

Det er ikkje umogeleg at det er nokre Muslimske fangevaktarer der, eller NRK-reportarar, som kan bringe meldingane til Krekar vidare til den nye leiaren for den norske avdelinga av Islamsk Jihad.

Uheldigvis er det over 30 år sidan Norge har bygd eit større fengsel. Så det er ikkje plass bak murane til alle støttespelarane til Mulla Krekar, og for den saks skuld Anders Behring Breivik.

Norge har gjort det umogeleg å elske nesten sin så høgt at krimielle kan få litt tid til å tenke seg om inne bak murane. Nestekjœrleik er ikkje minst å ta både terror-ofre og terroristar på alvor.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Endetid

4 kommentarar den “NRK samanliknar Mullah Krekar med kristne”

 1. Kjell Olesson
  mars 30, 2012 kl. 5:27 pm #

  Fint bilde:-)Allikevel grufulle mordere, men syndene kan de få tilgivelse for dersom de påkaller Herrens navn

  • ivarfjeld
   mars 30, 2012 kl. 8:08 pm #

   Kjell Olesson

   Shalom.

   Eg har i ymse forsamlingar utfordra nordmenn: Kva om Anders Behring Breivik vert frelst i fengselet? Kva om han står framfor domaren og ber alle nordmenn tilgje han? Ville vi vore i stand til å tilgje han?

   Det er ingen tvil om at dersom Behring Breivik trur med heile sitt hjarte at Jesus har stått opp frå dei døde, og sier dette med sin munn, så vil Jesus tilgje Han.

   Det samme gjeld for Mullah Krekar.

   Men Utøya-mordaren må framleis lever med konsekvensane av massedrapene. Ein av desse konsekvensane er at Han må ta fengselstraffen.

   Det gode med Jesus er at Han tilbyr noko langt betre enn det Oslo tingrett kan tilby. Jesus tar på seg både straffeutmålinga og straffen: Framfor Gud vår Far. Amen.

 2. april 1, 2012 kl. 8:22 pm #

  Jeg synes synd på Anders Behring Breivik siden Satan har lekt seg med sinnet hans og gjort han til en forhatt massemorder. Efeserne 6:12 sier: “Vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter, mot verdensherskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet.”

  Jeg fordømmer ikke den norske befolkningen for at de hater Breivik, men som kristen kan jeg ikke akkurat si at jeg personlig kjenner på hatet. Gjerningene var jo selvsagt avskyelige, men Breivik selv er jo bare det jeg selv en gang var; en bortkommen sau som ikke har funnet fram til sin hyrde.

  La oss be for alle som ble rammet av terroren, både ofrene og de etterlatte, Breiviks famile og Breivik selv som har blitt fullstendig hjernevasket av Satan.

  Måtte Guds fred rå i alles hjerter, og måtte Herren Jesus Kristus snart komme igjen i sin herlighet for å ta oss vekk fra denne grufulle verden vi lever i med en moralsk ryggrad som har gått fullstendig i oppløsning.

  • ivarfjeld
   april 1, 2012 kl. 9:24 pm #

   Hei Nettpredikanten

   Shalom, og takk for denne kommentaren.

   Vi treng alle nåde. Også Anders Behring Breivik og Mullah Krekar.

   Det er interesant å følgje med på desse to tragiske sakene. Medan Anders Behring Breivik kjemper for at vi skal tru at han er normal og meiner det han seier, prøver Mullah Krekar å få oss til å tru at han fortel eventyr til dei som ynskjer å lytte.

   Dei hadde faktisk hatt godt av å budd på celle saman inne i fengselet. Kanskje dei begge ville ta til å lytte til Jesus?

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->