Norge opphever rettsstaten og innfører helsediktatur

Statsråd Anne Grete Strøm Erichesen kan få statlegane til å sperre deg inne på asyl på livstid. Utan at domstolen blir innvolvert.

Den sitjande regjeringar tar Norge på vegen mot dikaturet. I praksis er både nasjonalstaten og rettstaten oppheva.

For å kunne få erklœrt Anders Behring Breivik sinsjuk og innesperra på asyl på livstid, foreslår Regjeringa å endre lov om Psykisk Helsevern.

Les kva filosof Einar Øverenget skriv i ein kronikk i Dagbaldet:

 Stortinget inviteres med dette til å vedta en lov som er spesialkonstruert for Anders Behring Breivik, og som har som mål å holde ham innesperret på livstid om han dømmes til tvunget psykisk helsevern.

I sin iver etter å beskytte offentligheten mot en enkelt person, foreslår man nå å vedta en lov som i praksis gjeninnfører livstidsstraffen i Norge – i form av livsvarig isolat – og det uten at domstolen involveres.

Varsellampene blinker allerede i Høringsbrevet fra 1. mars. Avslutningsvis slås det fast at ordinær høringsfrist må fravikes og settes til 3 uker. Tre uker! Begrunnelse? Befolkningens behov for trygghet tilsier det. Hilsen Helseministeren.

Kjelde: Dagbladet

Min kommentar:

Kva har September 11, 2001 og Anders Behring Breivik til felles?

Begge terror-handlingane blir brukt som påskot til å innføre totalitœrt styre.

Det er berre ei veke sidan at President Obama fekk utvida fullmakter i USA til å halde mistenkte innesperra på ubestemt tid. Påskotet er riket sin tryggleik.  Dei som har mat for meir enn sju dagar er blant dei personane som kan burast inne.  Homeland Security må finne ut om dei er “einame ulvar” og mogelege terroristar.

Helseminister Anne Grete Strøm Eriksen ber no om fullmakt til å sperre folk inne pa livstid. På isolat på asyl. Anders Behring Breivik gav henne det naudsynte påskotet.

I praksis vert rettstaten avvikla, medan folket sit sløve framfor PC-en og skriv sladder og fjas på Facebook.

Borgarane er no sjanselause og rettslause mot ei styresmakt som ynskjer å “kvitte seg med” dei som ikkje føyer seg etter staten.

Slik som i Iran eller Kina.

Det er berre ein månad sidan AP-statsraden be fastlegar som ikkje var lojale mot staten gå å finne seg nye jobbar.  Det er forståeleg. Når noko skal sendast til behandling på asyl på livstid, treng Helsedepartementet legar som gjer det dei får ordre om.

Nordmenn kjem ikkje til å reagere.

Så lenge NAV-pengane kjem inn på konto og det er 150 kanalar å velge mellom på fjernsyn, får folk flest nok brød og sirkus.

Jesus Messias åtvarar mot forferdelege tider like for Han kjem attende.

Dei som forkynner evangeliet skal bli svika, og mange drepne.  Den nye lovendringa vil gjere den mogeleg å få sperra inne forkynnarar for “religiøse vrangforestillingar”.

Det er faktisk ein diagnose. Den passar fint for dei som AP kallar “homofobe:,  som lid av “Islamofobi” eller seier rett ut at abort er drap.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , , ,

Kategoriar: Endetid, Utøya

2 kommentarar den “Norge opphever rettsstaten og innfører helsediktatur”

  1. Kjell Olesson
    mars 25, 2012 kl. 11:43 am #

    Kan det bety at å hevde veien til Gud går gjennom Jesus Messias blir regnet som “religiøse vrangforestillinger” Å hevde at utryddelsen av Sodoma Gomorra ble gjort som et forbilde for de ugudelige i framtiden.? Da vil myndighetene få problemer med nok fengselsplass….

    • ivarfjeld
      mars 25, 2012 kl. 2:08 pm #

      Hei Kjell.

      Shalom, og kjœrleik i Jesus.

      Eit av problemene i Norge, er at vi ikkje har bygd nye fengsel på ganske lenge. Difor går kriminelle og sleng i gatene i Oslo om dagen, og gjer brotsverk når mørke fell. Når politiet må ta dei inn på stasjonen for å fylle ut eit skjema i ny og ne, slepp kjeltringane ut etter ein time eller så.

      Nokon i Justisdepartementet kjem snart på den gode ideen om å heller bygge eit stort nytt asyl Norge. Det er for å kunne sperre inne alle som deler Behring Breivik sitt syn på Islam, og andre som staten ikkje liker. Og det heil utan å kaste bort tid og energi i domstolane.

      I USA har Obama bygd ca. 100 nye “detention center”, som kan huse 20.000 arresterte. No har han fått fullmakt til å arrestee og sperre inne dei han vil. Desse leirane ser ut som konsentrasjonsleirane i Tyskland. Dei er bygd etter samme prinsipp. I desse leirane er det god plas til Evaangeliske predikantar som ikkje gjer slik som Washington seier.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->