Norge den første til å bukke under i Schengen

Norge har ingen kontroll med innvandring.  No er vi raskt på veg mot seks millionar.

Norge sine grenser går no ved havet i Portgual og Hellas, og i Baltikum.

I dag passerte Norge 5 millionar innbyggarar.  Veksten kjem i all hovudsak frå Schengen-land, med Polen som den største bidragsytar.

Dette er det VG kan fortelle oss i dag:

 Hadde det ikke vært for innvandringen så ville vi aldri nådd den femte millionen, blant annet fordi norske kvinner føder færre barn enn det som trengs for å unngå befolkningsnedgang på lang sikt.

- Siden 1975 har fødselsraten ligget under to, som er minstegrensen for at befolkningstallet ikke skal begynne å synke. Hvis det ikke hadde vært innvandring i Norge i det hele tatt så ville det vært 4.4 millioner i Norge i mars 2012, sier seniorrådgiver hos SSB Espen Søbye

Kjelde VG:

Her er nokre nøkkeltal om folkevekst i Norge:

Det vart fødd 61.500 barn i Norge i 2010. Det var 41.500 som døydde.  Den naturlege folkeveksten er negativ blant etniske nordmenn. Det er innvandrarane som får 3 eller fleire barn.

Siden 2004 har antallet polakker i Norge blitt mangedoblet, og per 1.1.2011 er det 60 610 polske innvandrere i Norge.

Innvandrere i Norge utgjør 12,2 pro sent av befolkningen i Norge, eller 600 922 personer (pr 1. januar 2011).

Norge slutta å vœre ein nasjonalstat med kontroll med eigne grenser 25. mars 2001. Frå no av skulle innvandring til Norge bli bestemt av “Shengen”.  Det var ein ny stat i Europa som skulle ha yttergrenser i Portugal og Italia.  Seinare også i Polen og Baltikum.

Stortinget har ikkje lenger kontrol med kor mange menneske som vil flytte inn i Norge i løpet av eit år. Dersom ein million Tyrkarar som byr i Tyskland ynskjer å slå seg ned i Oslo og Akershus, er det ingen norsk lov som kan hindre dette.

Eit anna døme:

Om hundretusen Muslimar som bur i Italia ynskjer å slå seg ned i Norge, så kan dei gjer dette med Shengen-lovene i handa.

1+1=2

Det er eit enkelt regnestykk som også gjeld for innflytting til eit land. Dei einaste som ikkje kan rekne er den Norske regjeringa. Dei nektar for at dette er korrekt matematikk.

Sanninga er at Norge er den første nasjonalstaten som kjem til å opphøre å eksistere i Europa. Vi blir den første multikulturelle fylket i staten Schengen.  Det er heilt umogeleg å sei kva slags entisk gruppe som vil vœre den største i Norge om 20 år, og dermed vil få fleirtal i valg.

Berre fysiske parameter legg hinder for masseinnvandring til Norge. Språket vårt gjev oss eit vern. Det er heller ikkje nok overnattingsplassar til å huse alle som vil vandre inn.  Men der etniske nordmenn flyttar ut, flyttar innvandrarane inn. Om det hadde stått 100.000 ledige hus i Oslo-området i dag, ville det knapt gått ei veke før alle husa var fulle. Jungel-telegrafen seier: Flytt til Norge.

Det var mange som var mot “Shengen-avtala”. Den fekk nordmenn ikkje ta stilling til gjennom ei folkerøysting.

Dei som var mot Schengen var ikkje mostandarar av Grunnloven, mot folkestyre og demokrati. Dei er ikkje rasistar, eller har mindre respekt for menneskeverdet. Men vi hadde eit brennandre ynskje om at Norge skulle overleve som nasjonalstat.  For det er faktisk ikkje mogeleg når Stortinget set grunnloven til side, og legg landet open for tilfeldige folkevandringar i Europa.

Jesus seier det skal bli fryktelege tider rett før han kjem attende. Det skal bli som i Noah sine dagar. Det som var kjenneteiknet på Noah sine dagar var sanselaus festing og vald.

 Evangeliet etter Markus
Kapittel 13:19

For i de dager skal det komme en trengselstid som det aldri før har vært, fra Gud i begynnelsen skapte verden og til nå, og som det aldri mer skal bli.

Har du tengt å sleppe unna denne valdsorgien som kjem til å råke Norge også, så må du gje livet ditt til Jesus. Det er berre Han som kan redde deg.

Skriven av Ivar Fjeld.

Merkelappar:, , ,

Kategoriar: Endetid

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->