Islamistar vil styre i Oslo før år 2040

I 2040 vil nesten halvparten av Oslos befolkning ha innvandrerbakgrunn, på landbasis hver fjerde person.

Islam blir ufarleggjort i Norge. Trass i at store delar av den Islamske verda står i flammar.

For første gang har Statistisk Sentralbyrå (SSB) beregnet hvor mange innvandrere og norskfødte med to innvandrerforeldre det blir i landets fylker og i noen større kommuner fram mot 2040.

Særlig i områdene rundt de store byene kan det bli svært rask vekst i årene fremover. I Oslo vil nesten halvparten av befolkningen om 30 år være innvandrere eller norskfødte barn av innvandrere, og av dem vil om lag syv av ti ha bakgrunn fra land utenfor EU/EØS-området.

De høyeste prognosene opererer med en andel innvandrere på hele 56, prosent, altså at innvandrerbefolkningen blir flere enn resten av befolkningen.

Oslo har i dag 170 000 innvandrere. Hvis de beregningene som regnes som mest sannsynlige slår til, vil andelen innvandrere i Oslo i 2040 være 380 000 personer.

Kilde: Aftenposten

Min kommentar:

SSB har sett tal på det som mange har hevda i mange år.  Hovudstaden har ingen bykultur. Oslo er ei klyngje av bygningar. Dei fleste som bur på dette området i Norge  høyrer ikkje til der.

At halvparten av innbyggjarane snart er “ikkje etniske nordmenn”, kjem til å ende i eit blodbad. Ikkje fordi menneske frå ulike kulturar er meir valdelege enn “etniske nordmenn”. Men fordi brorparten av dei “nye nordmennene” er Muslimar som vil leve etter Sharia lover.

I dag tok eg ein trikke-tur i Indre Oslo Øst. Desse Bydelane forfell no raskt. Dei blir no rensa for “etniske nordmenn”. Dei kjenner seg som framande og flyttar ut.  Slik får vi ghettoar i sentrale delar av hovudstaden aust for Akerselva.

Det er farlege å vœre ute i desse områdene om kveldane. Narko-mafia og anna tjuvpakk regjerer i gatebilete.

Slik er Norge sin hovudstad.

Vi skal alle snart betale ein høg pris for likesœla vi har vist til dei som har åtvara mot elende. For å ha lytta til politikarar som lyg og fører nasjonen bak lyset. Det er den politisk avmakt som pregar det norske samfunnet.

Skriven av Ivar Fjeld.

Merkelappar:, , ,

Kategoriar: Islam

2 kommentarar den “Islamistar vil styre i Oslo før år 2040”

  1. Kjell Olesson
    mars 13, 2012 kl. 7:51 pm #

    kanskje før? 2040, takket være suppehodene som styrer i Norge nå

  2. mars 13, 2012 kl. 10:38 pm #

    Mon ikke, Jesus kommer igen længe før.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->