Jonas Gahr Støre støttar Islam sitt samfunnsyn

 Demokratiprosessene i de arabiske landene har satt Israel under kraftigere press enn på lenge, ifølge utenriksminister Jonas Gahr Støre (Ap).

Statsminister Jens Stoltenberg har med seg på laget ein Utanriksminister som støttar Islam og driv med løgn mot staten Israel.

Israel kunne inntil for et drøyt år siden peke på at de var omringet av land styrt av eneherskere. Men så kom den arabiske våren, der en etter en av dem falt. Den demokratiske utviklingen i mange av de arabiske landene er imidlertid en utfordring for demokratiet Israel.

Årsaken er at opinionen i landene som sakte blir mer demokratiske, vil kunne kreve en tøffere politikk mot Israel enn den diktatorene førte.

Folkelig krav. – Situasjonen i regionen er nå ustabil, noe som bekymrer Israel, sier Jonas Gahr Støre til NTB. Utenriksministeren innledet mandag en rundreise i regionen.

– Israel har ikke uttrykt seg negativt om utviklingen i regionen, for landet er selv et demokrati. Men for Israel har stabilitet vært viktig, sier Støre.

– Jeg tror Israel er urolig for at når situasjonen stabiliseres så kommer et større folkelig gjennomslag i politikken. Et folkelig krav om tydelighet i forhold til palestinerne, og fredsprosessen. Israel ser jo hvem som vinner valgene. 

Kilde: NTB og Vårt Land.

Min kommentar:

Eg har lenge hevda at Norge har ein utanriksminister som deler Islam sitt løgnaktige historiesyn på Israel og Midt Austen. Dette synet vert marknadsført av mellom andre det største norske pressebyrået NTB, og i stor grad også NRK.

Det har vore mindre fokus på at Jonas Gahr Store også deler Islam sitt samfunnsyn.

Statsråden meiner faktisk at Islam representerer demokratisk verdiar, og er ein forsvarar av menneskerettar.

Gahr Støre meiner at dei som drep for “allah” blir gode demokratar og “fredspartnarar”.  Alt dei treng å gjere er å stiller opp som kandidatar i valg, og bli valgt.

Å hevde at Israel ynskjer seg dikatur ved sine grenser er ei uttalt støtte til ei forfalsking av moderne historie.  Det er faktisk eit hån mot alle œrlege menneske som søkjer etter sanninga.

Israel har no kjempa ni krigar mot desse Arabiske diktator-statane for å overleve som den einaste frie og demokratiske staten i Midt Austen

Desse krigane har tydelegvis ikkje gjort inntrykk på Gahr Støre. Sidan Muslimane enno ikkje har klart å vinne ein krig og slik utslette Jødestaten.

Det er i dag ein reell fred på Golanhøgdene, fordi Israel frigjorde dette omradet frå Islamsk okkupasjon i 1967.

No vil det Muslimske Brorskapet i samtlege av Israel sine naboland, saman med Gahr Støre, ha omkamp om dette området.

Den nye regnboge-alliansen som vil kome frå nord over Golan, vil truleg har NATO-soldatar med i sin midtre. Ved alle høve om Gahr Store får gjennomslag for sitt syn.

Det er ille nok at Norge har ein Jihad-tilhengar som utanriksminister. Men det er ein åndeleg katastrofe at det norske folk godtar at slik skal det vœre.

Det vitnar om at løgna sin far, Satan, og anti-krist si ånd regjerer i det norske folk. Ikkje minst innanfor “kyrkjer” som angrip Israel for å vœre okkupasjonsmakt, og som slik støttar fiendane av Israel og Bibelen sin Gud.

Jesus er Jødane sin konge, og Israel sin vaktar.  Den som gjer Han til ein løgnar har vald seg ein motstandar eg ikkje unner nokon å møte.

Ta klart avstand frå Islam. Stå opp for staten Israel og det jødiske folk. Lovpris Jesus som skal kome attende til Jerusalem og døme levandre og døde. Mange ventar på Han. Dei skal ikkje vente forgjeves. Amen.

Skriven av Ivar Fjeld,

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Uncategorized

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->