Islamsk folkemord mot kristne i Nigeria

Stefanusalliansen har aldri sett verre forfølgelse.

Om morgonen 7.Mars 2011 vart mellom 200 og 500 kristne i Nigeria slakta ned av Muslimar i landsbyane Dogo Nahawa, Zot and Ratsat

– Vi har vandret rundt i ruinene av nedbrente kirker og sett hvordan islamistene har herjet med de kristne. De har ikke våpen å forsvare seg med, de får lite eller ingen politibeskyttelse, og de er opplært til ikke å gjengjelde ondt med ondt, men vise kjærlighet til forfølgerne. Det gjør dem til ganske enkle mål for voldelige angrep, sier Dittmann.

Plyndrer. Dittmann mener mye av volden aldri når mediene her i Norge.

– Vi hører om de angrepene og som dreper mange på en gang, men vold og drap av kristne er blitt så vanlig og hverdagslig at mye ikke rapporteres.

Han mener mediene i Nigeria har en tendens til å nedtone volden for ikke å hausse opp konflikten.

– Mange av pastorene jeg snakket med, fortalte om gjenger som angriper kristne landsbyer midt på natten og herjer fritt, plyndrer, voldtar og dreper. Det blir aldri rapportert. Også internasjonale medier som BBC og CNN nedtoner den religiøse dimensjonen i konflikten.

Kilde: Vårt Land.

Min kommentar:

Kristne som lyttar til prestar og kristne leiarar som kallar Islam for “heilag” eller “fredens religion” må reise seg opp og protestere. Viss ikkje blir du medskuldig i løgnene som dekker over sanninga om martyrane sitt blod.

Koranen krev drap av menneske som seier at Koran er ei forfalsking av sanninga.

Dersom Nordmenn aksepterer at Islam får vekse i Kongeriket, kan det som no skjer i Nigeria bli ein realtitet også her i landet.

Johannes’ åpenbaring
Kapittel 6:10-17

De ropte med høy røst: «Herre, du hellige og troverdige, hvor lenge vil du vente før du holder dom og lar straffen for vårt blod komme over dem som bor på jorden?»  

Da fikk hver av dem en hvit kappe, og det ble sagt dem at de skulle holde seg i ro ennå en liten stund, til tallet på de medtjenere og søsken som skulle bli drept som dem, var fullt.

Og jeg så Lammet bryte det sjette seglet. Da kom det et stort jordskjelv. Solen ble svart som en sørgedrakt, fullmånen ble som blod, og stjernene på himmelen falt ned på jorden som når umodne frukter drysser av et fikentre i storm.

Himmelen revnet og rullet seg sammen som en bokrull, og hvert fjell og hver øy ble flyttet fra sitt sted.

Jordens konger, stormenn og hærførere, de rike og de mektige, hver slave og hver fri, alle gjemte de seg i huler og mellom berghamrer.

 Og de sa til fjellene og berghamrene: «Fall over oss og skjul oss for ansiktet til ham som sitter på tronen, og for vreden fra Lammet.

For den store vredesdagen er kommet, og hvem kan da bli stående?»

Islam er ein styggedom. Ein vond ideologi som fører menneske inn i Satan sine planar for menneskeslektene.

Alle Muslimar må ta avstand frå Koranen. Sanninga finnes i Bibelen. Dei som vil sleppe unna Gud sin straffedom må ta i mot Jesus som Gud of Frelsar.

Dei som nektar å ta i mot nåde vil ikkje sleppe unna grusomheitane den store trengsel. Gud sitt raseri over syndefordervinga i vår tid kjem til å gjere alle verdas skrekkfilmar til barnemat.

Skriven av Ivar Fjeld 

Merkelappar:, , ,

Kategoriar: Forfølging, Islam

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->