Staten nektar Jødar hjelp mot terror i Norge

Israel har bedt om styrket sikkerhet rundt jødiske mål i Europa i kjølvannet av Iran-krisen. Samtidig har regjeringen avslått å støtte sikkerhetstiltak rundt synagogen i Oslo.

Jødar i Oslo må bruke 30 prosent av budsjettet til vern mot Islamsk terror.

Oppfordringen fra israelsk sikkerhetstjeneste kommer i kjølvannet av den spente situasjonen mellom Iran og Vesten rundt det iranske atomprogrammet.

Israelsk sikkerhetstjeneste frykter at det kraftige, internasjonale presset mot Iran skal føre til terrorangrep mot israelske og jødiske mål, og har bedt sikkerhetstjenestene i Europa om å skjerpe sikkerheten rundt mulige terrormål, melder avisen Yedioth Ahronoth.

Attentatplaner avslørt

I forrige uke ble tre menn pågrepet i Aserbajdsjan, mistenkt for å ha planlagt et attentat mot Israels ambassadør til landet og en rabbiner.

Drapene skulle, ifølge lokale medier, være et hevnangrep etter at en iransk atomforsker ble drept for kort tid siden.

Det mosaiske trossamfunn har flere ganger søkt Justisdepartementet om økonomisk støtte til sikkerhetstiltak rundt synagogen i Oslo, men søknadene er så langt blitt blankt avvist.

Forstander i Det mosaiske trossamfunn i Oslo, Ervin Kohn, mener regjeringen ikke tar sikkerheten rundt synagogen alvorlig.

- Hver gang det skjer noe i Midtøsten opplever vi at trusselnivået rundt synagogen, og andre jødiske mål, øker. Samtidig føler vi at truslene blir fullstendig neglisjert av norske myndigheter, sier Kohn.

Kilde: VG

Min kommentar:

Det er bra at denne saka kjem fram samtidig som Jens Stoltenberg beklaga at nordmenn jaga Jødar i 1942.

All takk til Verdens Gang.

I dag er det muslimar som jagar jødar.  Også dei få som enno lever i Oslo.  Det har vore fleire attentat mot synagogen i hovudstaden.  Nordmenn reagerer ikkje.

Berre når synagogen i Oslo blir sprengt i lufta av folk som seier “allah er stor”, vil det kome eit “beklager” frå Stateministeren sitt kontor.

Dersom ein Pinsemenighet måtte bruke 30 prosent av kollekten til å betale for Securitas vakthald, ville truleg forsamlinga funne dette urimeleg.

Det er på høg tid at norske pastorar tar seg kraftig saman, og sender brev til Justisdepartementet med ein kraftig protest.

Kvifor gjer dei ikkje dette?

Er det fordi både dei og menigheten har blitt oppslukt av det verdslege?

Slike protestar kunne jo føre til at staten stogga overføringa av kyrkjeskatten, eller offentlege medlemspengar?

Muslimar som trur på Jesus har blitt utsatt for Islamsk terrorisme både på Jœren og I Haugesund. Få om nokon reagerer. Når norske kristne i vår tid kjem til å få oppleve liknande forfølging, vil mange knekke saman.

Det er ikkje mange som forstår at det Jesus her seier er alvor:

  Evangeliet etter Lukas
Kapittel 21:16-19

Men selv foreldre og søsken, slektninger og venner skal forråde dere og sende noen av dere i døden. Og dere skal hates av alle for mitt navns skyld. Men ikke et hårstrå på hodet skal dere miste. Hold ut, så skal dere vinne livet!

 

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, ,

Kategoriar: Forfølging

Ein kommentar den “Staten nektar Jødar hjelp mot terror i Norge”

  1. januar 29, 2012 kl. 3:47 pm #

    jødene og regjeringen.

    av Kåre Rolland den 30. august 2011 kl. 18:53
    .

    jeg tenker på ap og regjeringen sin agenda i midtøsten(gaza vestbredden) Støre bør se seg om og lese historien om Jerusalem og israelfolket, før han gjør noe overilet(politisk dumt)Først og fremst bør regjeringen ta seg ett kurs om Mosebøkene og det gamle testamentet for å forstå hva de ikke må gjøre, det skader heller ikke å les resten av bibelen, da kan de kanskje forstå Israel bedre hvist de har evnen og eller viljen til det. Og slutte å løpe etter hamas og likesinnede.Jerusalem er udelelig for jødene Støre.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->