Norsk politi laga Jøderegister for Nazistane

VG kallar det norske folkemordet på Jødar for “det store sviket”. 

Vidkun Quisling var forsvarsminister i 1931-1933, og øverste sjef for forsvaret i Norge. Her saman med Josef Terboven 21,mai 1941.

I dag har VG-journalist Hanne Skartveit ein kommentar om Jødehatet i Norge.

Mellom anna skriv Skartveit om det store sviket under krigen. Medan Danmark verna om sin Jødiske befolkning, var mange nordmenn aktive medspelarar til Nazistane. Eit godt ord er “quislingar”.

Medan 1 prosent av Jødane i Danmark vart drepne i Holocaust, vart 50 prosent av Jødane i Norge sent til utryddingsleirane. Det tilsvarande talet i Finland var 1,5 prosent.

Skartveit skriv om kor omfattande det norske sviket var.

 En intern gjennomgang i Justisdepartementet etter krigen viste at samtlige politimestre og folkeregisterforere hadde bidradd til at Norge fikk et fullstendig Jøderegister. Dette registeret ble brukt til å finne jødiske nordmenn, og sende dem i døden.  

Hanne Skartveit skriv at det er 810 jødar i Norge i dag. Dette er medlemer i Det Mosaiske Trusamfunn.

Korleis veit Skartveit dette?

Det kan ho få opplyst med ein førespurnad til Brønnøysund. Den same staten som førte Jøderegister i 1942, fører Jøderegister i dag. Dersom vi fekk ein Muslimsk statsleiar i Norge, ville han automatisk kunne skaffe seg oversikt over personalia på alle Jødar i Norge.

Den same anti-kristlege statsleiaren kunne også skaffa seg oversikt over alle medlemer i Pinsebevegelsen, eller andre norske trusamfunn.

Kva skal staten med slike data?

Norske evangeliske pastorer og eldstebrør godtar at staten overtar medlemslister med person-nummer.

Løna er at noko av kyrkjeskatten vert tildelt forsamlinga.

- Er Evangeliske kristne i ferd med å gå i ei felle?

Det er berre dei som står tllknytta dei Frie Evangeliske Forsamlingar som ikkje kan sporast av politi og styresmakter. Desse forsamlingane fører ikkje medlemslister, og har takka nei til pengar frå staten.

  Johannes’ åpenbaring
Kapittel 20:4

Og jeg så troner, og noen satte seg på dem, og de fikk makt til å holde dom. Og jeg så sjelene til dem som var blitt halshugget på grunn av Jesu vitnesbyrd og Guds ord, de som ikke hadde tilbedt dyret eller dyrets bilde, og ikke tatt imot merket på pannen eller hånden. De ble levende igjen og hersket som konger sammen med Kristus i tusen år.

I 1942, ville Nazistane vore i stand til å sende alle Pinsevener til dødsleirane i Tyskland, om dei hadde hatt tilgang til medlemslistene som ligg lagra i Brønøysund.

Forfølginga mot Bibel-true kristne i Norge vil berre auke på. At vi kan sporast og internerast, er noko vi alle bør bruke tid til å reflekere over.

Jesus-truande i Norge vil snart bli tvunge til å arbeide i løyndom. Slik ståa er for kristne i store deler av den Muslimske verda. Slik situasjonen var for den første kyrkja, vil det også bli for den siste.

Jesus bruker oss til å fiske etter dei siste sjelene som vil ta i mot evangeliet.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Forfølging

2 kommentarar den “Norsk politi laga Jøderegister for Nazistane”

 1. januar 29, 2012 kl. 12:18 am #

  Har du hørt om den nye ACTA-traktat, der blev underskrevet af 22 lande i torsdags: http://nyt-i-natten-kommentar.blogspot.com/2012/01/friheden-pa-internettet-er-i-sgelyset.html

  • ivarfjeld
   januar 29, 2012 kl. 12:23 am #

   Hei Israel og endetiden.

   Shalom, og kjœrleik i Jesus.

   Eg har ikkje student ACTA-traktaten. Men det skal eg gjere.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->