Politiet i Haugesund vernar Islamske terroristar

De knivstukkede i Haugesund er sinte på politiet, som mener udåden ikke var religiøst motivert. Politiet er heller ikke bekymret for deres sikkerhet. 

Tidlegare Muslimar som trur på Jesus er rettslause i Norge. Politiet overlet saka til Aref Movasag til Sharia Tribunal.

– Vi er opprørt over politiet, for de burde stole på oss. Vi hørte at gjerningsmennene kalte oss «kafer» (vantro). Dette er et ord som bare muslimer bruker, sier Aref Movasag til Dagen.

Han stod i gårsdagens avis frem med sin identitet, for å vise at han ikke er redd etter knivstikkingen som skjedde i forrige uke.

Etterforskningsleder Torbjørn Nervik d.y. ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt opplyser at det er intet nytt i saken.
– Hvorfor arbeider ikke politiet også ut fra at dette kan være religiøst motivert, når de rammede ble kalt «kafer» (vantro) av gjerningsmennene?
– Det sies at noen skal ha sagt dette. Men avhørene vi har hatt av de knivstukkede gir ikke grunnlag til å gå videre på dette, sier Nervik.

Kilde: Dagen.

Min kommentar:

Det norske knefall for Islamsk terror er best kjent gjennom Mulla Krekar. Det er ikkje mogeleg å få Islamske terroristar ut av landet.  Årsaken er at norske politikarar og dommarar har mottatt drapstruslar, og lovander om at husene deira vil bli spreng i lufta om rettsprosessane held fram.

Muslimar som vert angripen av andre Muslimar stoler ikkje på Politiet. Det har dei ingen grunn til å gjere.

Politiet i Haugesund må rette seg etter pålegg frå Politidirektoratet i Oslo. Politidirektøre Øystein Meland er tidlegare medlem av AUF og AP, og var statssekretœr i Justisdepartementet.

Politiet i Norge har fått ordre om å gå varsamt fram i saker der Muslimar er involvert i konflikter med kvarandre.  Mange vikarierande motiv blir nevent. Til døme dyre eller utilgjengelege tolketenester, og andre kommunikasjonsvanskar.  Politiet har “svœrt avgrensa ressursar”. 

I bydelar i Oslo med store muslimske minoritetar blir ikkje Politiet kalla inn i det heile. Interne saker innan Islam blir teken opp i uoffisielle Sharia tribunal på Tøyen, i Groruddalen og på Søndre Nordstrand.  Når Afghanarar ryk uklar i Haugesund, skal sakene overlatast til Imamane.

Berre når Muslimar går til åtak på etniske Nordmenn er  Politiet instruert til å ta affœre.  Noko anna ville føre til opptøyer i byar som Oslo.

Slik er Norge. Sakte men sikkert blir Sharia Lovene innført. Snart vil norske kristne også få oppleve at Politiet ikkje vil verne dei mot ulike overgrep.

 Evangeliet etter Markus
Kapittel 13: 11-13

Men når de arresterer dere og fører dere for retten, så vær ikke på forhånd bekymret for hva dere skal si, men si det som blir gitt dere i samme stund! For det er ikke dere som taler, men Den hellige ånd. Bror skal sende bror i døden, og en far sitt barn, og barn skal reise seg mot foreldre og volde deres død.Og dere skal hates av alle for mitt navns skyld. Men den som holder ut til enden, skal bli frelst.

Kven bryr seg i dag om ein kristen blir mobba på arbeidsplassen?

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Forfølging

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->