India ber Kongen om hjelp mot stats-kidnapping i Norge

“This is a kind of kidnapping. They are refusing to co-operate with the Indian government.

Indisk TV stiller spørsmålsteikn ved om Norge er eit byråkratisk statsdiktatur.

New Delhi:  As an Indian couple battles in Norway for the custody of their two children – taken away and sent to foster care by the Child Protective Services – the grandparents of the children, accompanied by CPM leader Brinda Karat, met President Pratibha Patil today.

“This is a kind of kidnapping. They are refusing to co-operate with the Indian government. We are scared and waiting in anticipation. The President has assured us that she will take action,” said Shikha Chakraborty, grandmother of the children.

Last May, Norway’s Child Protective Services took away Anurup and Sagarika Bhattacharya’s children, a three-year-old son and one-year-old daughter, and placed them in foster care.

The drastic measure was taken because, according to the child protective services, the couple were not bringing the children up properly. What did they do wrong? They fed the children with their hands and the infants slept in the same bed as the parents.

Kjelde: India, NDTV

Min kommentar:

Det er ikkje kvar dag at Norge får overskrifter i India.  NDTV er den største private TV-kanalen i India, som blir sett av 300-400 millionar menneske kvar dag.

At Nordmenn stort sett finn seg i at dei kan umyndiggjerast av offentleg tilsette, er ille nok.  Det er så godt som umogeleg å vinne ei sak mot staten og offenlege etatar i “rettstaten Norge”.  

Men det går ei grense for kva det det norske byråkratiske statsdiktaturet kan føreta seg.

Dei Indiske foreldrene som har sett ungane sine bli kidnappa av barnevernet, blir no nekta forlenga opphalds-og arbeidsløyve i Norge av UDI. Dermed må dei reise heim til India utan barna sine, og utan høve til å kjempe for foreldreretten i ei sak mot staten.

Den Indiske Presidenten har lova å ta denne saka opp med Kong Harald. Så får vi sjå om monarken vil bruke den instruksjonsmakta han framleis har etter den “sovande” grunnloven” i Norge.

For å håpe og tru at det norske folk vil gjere noko med denne saka, er som å tru på Julenissen.

Det er kort og godt ei skam å vœre nordmann når eg ser den likesœla som no rår i Norge.  Dette er ei sak som pågår i Stavager, men som nasjonale medier og rikspolitikarar fullstendig overser.

Kvar er dei kristne? Kvar er pastorane, og kristne forsamlingar? Må vi snart danne  eit “Charta 77″ for å få fokus på kva som skjer i kongeriket av offentlege overgrep?

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , , ,

Kategoriar: Forfølging

2 kommentarar den “India ber Kongen om hjelp mot stats-kidnapping i Norge”

 1. januar 25, 2012 kl. 9:37 pm #

  Kong Harald er ikke demokratisk valgt til å være statsleder i Norge. Han er dermed ikke den rette til å ha noe med denne saken å gjøre. Monarkiet er meningsløst. Om det forsvant over natten, ville det ikke være noe ved det de fleste av oss ville savne.

 2. mars 16, 2012 kl. 7:52 pm #

  Jeg synes man skal merke seg noe helt annet: Kronprins Haakon har opptrådt på video og reklamert for barnevernssystemet – oppfordret stadig flere nordmenn til å melde seg som fosterforeldre. Han og kronprinsessen har hyret inn en barneverns-utdannet som barnepike for sine barn.

  Det er nok ikke mye innsikt der i gården, nei, i hvordan barnevernet forfølger og sprenger familier hvis medlemmer elsker hverandre.

  Kongefamilien driver også på og besøker “indest-sentre”, som er usunne steder hvor det for det første befinner seg en del mennesker som IKKE har vært utsatt for det de sier, og som for det andre får folk til å kretse omkring det og tro “terapi” vil hjelpe dem. Og så er det fullt opp av “hjelpere” da, som driver på.

  Så hvordan skal ofrene for barnevernsindustrien og incestindustrien (som tildels er ett og det samme) få noen hjelp fra kongefamilien?  

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->