Kristne i Arendal fekk nok av jødehat i Kirkens Nødhjelp

Arendal Frikirke vil ikke lenger støtte Kirkens Nødhjelp. Årsaken er synet på Israel.

Jødehatet til tidlegare leiar i Kirkens Nødhjelp Atle Sommerfelt gjorde han populœr i Oslo. Nyleg vart han utnevnt til Biskop.

21 mot 18. Vedtaket om å bryte med KN ble gjort av en svært splittet menighet. 21 støttet et forslag som innebærer at det blir slutt på støtten, mens 18 Frikirke-medlemmer ville fortsette samarbeidet.

Kilde: Vårt Land.

Min kommentar:

Det er flott at det er kristne som reagerer på Jøde-hatet slik det framstår i organisasjonar som Kirkens Nødhjelp.

At Kirkens Nødhjelp ikkje kjenner trang for Himmelske velsigningar, det er deira sak. Men menneske som fryktar Gud, vil ha vit nok til å kutta banda til antisemitiske organiasjonar. Det spelar lita tolle om dei er Muslimske, sekulœre eller kallar seg “kristne”.

Det som er vœrt urovekkande, er at sjølv i ei frikyrkje i Arandal var det nesten halvparten som vill halde fram med å fø fiendane av Israel.

  Første Mosebok 12: 

Herren sa til Abram: «Dra bort fra landet ditt og fra slekten din og fra farshuset ditt til det landet som jeg skal vise deg!  Jeg vil gjøre deg til et stort folk. Jeg vil velsigne deg og gjøre navnet ditt stort. Du skal bli til velsignelse.

  Jeg vil velsigne dem som velsigner deg, men den som forbanner deg, skal jeg forbanne. I deg skal alle slekter på jorden velsignes.

(slutt på Bibelvers).

Velsigningne føl blodlinja til Isak, og vidare til Jacob, som fekk det nye namnet Israel. 

Ei skulle tru at menneske som høyrer Gud sitt ord minst ein dag i veka, ville ta til å lytte til den Heilage ånd. Han fortel om dommen som kjem.  Dei som prøver å rive bort fundamentet for staten Israel, slepp ikkje unna jarnstonga når Messias kjem attende.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , ,

Kategoriar: Den norske kyrkja

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->