Raser mot at venstresiden kalles quislinger i ny bok

Den islamkritiske forfatteren Bruce Bawer omtaler den norske politiske venstresiden som quislinger i en ny bok.

Bruce Bawert skriv det mange nordmenn ikkje får lov å sei, utan å bli sett i bås med Andersh Behring Breivik.

Amerikanske Bawer har bodd elleve år i Norge, gitt ut en rekke bøker og er en av dem som det flere ganger blir henvist til i terrorsiktede Anders Behring Breiviks såkalte manifest.

I desember kommer han med boka «De nye quislingene: Hvordan venstresiden har brukt massakren i Oslo til å kneble debatten om islam».

Fra forhåndsomtalen på internettbokhandelen Amazon heter det blant annet at Bawer «påviser hvordan den venstrevridde kultureliten i Norge er blitt forsvarere av radikal islam. Videre at de er arvinger av Vidkun Quisling, den norske fascisten som administrerte Norge under naziregimets hæl».

Stortingsrepresentant Snorre Valen i SV reagerer skarpt:

  - Jeg vil ha meg frabedt at vi på venstresiden som slåss for likeverd og likestilling skal bli sammenlignet med Quisling. En slik argumentasjon er farlig nær det terroristen mente. Og det er direkte ufølsomt overfor ofrene, sier Valen til NTB.

Kilde: VG

Min kommentar:

Klassekamp. Det var måten kommunistar ville ta over Norge. No har klassekjemparane fått nye vener. Dei angrip politiet i hovedstaden, kastar stein på Israels-vener, og roper “allah er stor”. 

Eit kontroversielt tema vi må tåle å drøfte i yttringsfridomen sitt namn.

Bruce Bawer lever i homofilt partnerskap i Oslo, og er på ingen måte eit sanningsvitne om kven Jesus er. Men du treng ikkje vœre kristen, for å sjå og forstå at Islam og Nazisme er bygd på det same Jøde-hatet og anti-demokratiske grumset.

Det er mange Muslimar, som ikkje trur på Islam slik den er framstilt i Koranen.  Det var mange Tyskarar som stemte på det Nasjonal Sosialistiske Arbeiderparti, som ikkje hadde lest Main Kampf. Men enden på visa vart diktatur, og folkmord mot Jødane.

SV, AUF og den Politiske venstresida i Norge drive ein hat-kampanje mot staten Israel. Den er like intens som hat-kampanjane som vert driven av Koran-truande Muslimar.  Norske sosialistar brukar ikkje våpen til å masakrere Jødar. Men dei sender pengar til dei som arbeider for eit nytt Holocaust i Midt Austen. Det gjer norske sosialistar til medskuldige i planlegging av massedrap.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , ,

Kategoriar: Utøya

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->