Norsk Jødehat på linje med hatet i Nazi-Tyskland

“Israel vurderer å mørklegge Gazastripen”. Det skriv det tidlegare Høgre-organet Aftenposten og NTB.

Jøde-hat veltar fram i Norge og Midt-Austen. Hamas-terroristen Ismail Haniyeh vert no framstiilt som ein helt i "fridomskampen" for "Palestina".

Her er utdrag frå artikkelen:

 Israel kan komme til å kutte forsyningene av strøm og vann til Gazastripen dersom de to palestinske fraksjonene Fatah og Hamas danner samlingsregjering.

 Israels regjering misliker også sterkt at palestinerne søker internasjonal anerkjennelse og nylig ble tatt opp som fullverdig medlem i FNs kulturorganisasjon UNESCO.

 Israel trakk seg ut av Gazastripen og rev jødiske bosetninger i området i 2008. Men fortsatt leverer Israel vann og 70 prosent av strømmen til det palestinske området, som kontrolleres av islamistiske Hamas.

(NTB/AFP)

Min kommentar:

Jøde-hatet i norske media er til å ta og føle på.  “Hamas krever at Israel blir ødelagt”, hadde vore ein passande  tittel i Aftenposten.

Jonas Gahr Støre vart hyra som agent for Hamas, laug om hemmelege kontaktar og førte Stortinget bak lyset.

I staden for å seie sanninga, berre utvidar avisa ein NTB-melding som er vinkla mot Israel. Som om det er Israel som er fœl mot dei gode “Palestinarane”.

Slik ville Nazistane i Tyskland også ha framstilt saka.

“Men fortsatt leverer Israel vann og strøm”, skriv Aftenposten, og bruker ein nedlatande ordlyd.

Har Israel ein plikt til å halde fram med dette?

Norge ville ikkje ha halde fram med å “levere vann og strøm” til svenskane, om Sverige hadde teke til å jobba for at Norge skulle bli utsletta. Om Svenskane tok til å skyta rakettar inn over Halden og Sarpsborg.

PLO vart danna i 1964. Føremålet var å “frigjere Palestina” med bruk av terror og vald. I 1964 kontrollerete Muslimane Øst-Jerusalem, Gaza, Golan og den so-kalla Vestbredden. Det var opplagt ikkje desse områda PLO ville frigjere. Dei Islamske terroristane ville frigjere Tel Aviv og Haifa, og gjere slutt på heile Jødestaten.

Det er ein åndeleg katastrofe som no finn stad inne i Norge. Dersom du set deg ned ved eit kafebord på eit kjøpesenter og snakkar om Israel, vil jødehatet du opplever ha klare paralellar til Nazi-Tyskland. Kristne i Norge flest snakkar ikkje om Israel, ut over det som er politisk korrekt. Den norske regjeringa støttar PLO, og forsyner Islamsk terrorisme med hundrevis av millioner kroner av dine skattepengar.

Løgnarar får ikkje sleppe inn i Himmelen. Dersom du ikkje trur Jonas Gahr Støre er ein løgnar, ta ein kikk på denne videoen. Legg merke til korleis Hamas leiar Khaled Meshal lovpriser den norske regjering. Intelligente Støre lyg. Skjønar at han har blitt tatt på fersken i bevisbar løgn, og ber Tv2 om å slette beviset.

Jesus blir kvalm av lunke menneske. Han kjem til å kaste opp når han ser dei under attkoma. Spytte dei ut av munnen sin.

Johannes’ åpenbaring
3:16-17

Men du er lunken, ikke varm og ikke kald. Derfor skal jeg spytte deg ut av min munn. Du sier: «Jeg er rik, jeg har overflod og mangler ingenting.» Men du vet ikke at nettopp du er elendig og ynkelig, fattig, blind og naken.

La det ikkje blir deg som ligg att i denne spyttklysa på bakken, saman med dei som skal tilbringe evigheten i Helvete. Ta ein kikk på korleis Islamsk Jihad arbeider i Oslo.

Satan arbeider no på overtid med å utslette Israel. Og du er med på laget. For du stilletiande godtar det som skjer.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , ,

Kategoriar: Islam, Israel

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->