Dagen og NTB: “Israel byggjer på Palestinsk jord”

Den kristne avisa Dagen held fram med å trykkje NTB meldinga som stemplar Israel som ei okkupasjonsmakt som bryt folkeretten.

Til og med Terje Rød-Larsen kalla Yasser Arafat ein notorisk løgnar. Avisa Dagen held fram med å spreie løgnene til Muslismke terroristar.

Dette er kopi av det som stod på nettutgåva til Dagen Tysdag:

“USA og Israel mener Palestina bare kan bli en stat på verdenskartet etter at det er forhandlet fram en fredsavtale. Den siste forhandlingsrunden havarerte i fjor høst, etter manges mening fordi Israel fortsetter byggingen av bosetninger på palestinsk jord”.

Kjelde Dagen:

Min kommentar:

Løgna har fått bite seg fast i avisa Dagen. Den kristne avisa held fram med å framstille Israel som staten som hindrar fred i Midt-Austen.

Sanninga er at Arabisk Muslimske terroristar som PLO (al-Fatah) og Hamas aldri har anerkjent den Jødiske staten Israel.

Ved fleire høve har Israel tilbydd Arabarane å overta 96-97 prosent av fjellene nord og sør for Jerusalem, den so-kalla Vestbredden.

Israel tilbydde også Aust-Jerusalem til Arabarane som ein del av ei fredsavtale då Ehud Barak var statsminister i 1999.

Dersom Arabarane vil ha fred, så har dei hatt mange sjansar.  I år 2000 svara PLO-leiar Yasser Arafat “nei” til ei avtale som også omfatta Aust-Jerusalem. I staden for å vise fredsvilje, starta Arafat ei blodig bølge av sjølvmordsbombarar.  Dette var den andre Intifada.

I 2009, innførte Israel til og med ein mellombels byggjestogg i busetningane i Judea og Samaria i 10 månader. Det gjorde Israel i ein freistnad på å få i gang ny fredstingingar.  Arabarane nekta plent å kome til forhandslingsbordet.

Dagen framstiller den politisk korrekte versjonen om Israel. Men sjølv om dei politisk korrekte løgnene skulle bli printa i denne avisa ein million gonger, så er det framleis løgner som vert trykka. Løgn og bedrag i Kristendommen sitt namn.

Bibelen er klar på det det er sønene og døtrene til Isaak og Jakob som eig løfteslandet. Ikkje Ishmael sine barn.Etter 640 A.D vart Arabarane ført vil av ørken-demonen “Allah”.  Jødane held fast på Moselovane dei hadde motteke. I Koranen er ikkje byen Jerusalem nevnt i det heile. I Biblen er Jerusalem nent 801 gonger.

Kven er det som lyg?

 Johannes 8:44

Dere har djevelen til far, og dere vil gjøre det deres far ønsker. Han har vært en morder fra begynnelsen av og står utenfor sannheten, for det finnes ikke sannhet i ham. Når han lyver, taler han ut fra sitt eget, for han er en løgner og løgnens far.

Må Jesus sjå i nåde til dei som bit på løgnene som vert presentert i avisa Dagen. Må Herren vekkje opp eit folk som vert forført av sine eigne aviser og magasiner.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Israel

Ein kommentar den “Dagen og NTB: “Israel byggjer på Palestinsk jord””

  1. Audun Hjellvik
    november 2, 2011 kl. 10:56 am #

    Godt der er nokre vakne som følgjer med! Og som det står i ein gamal sang: “Sannhet er sannhet om få kun den hyller, løyn blir ei sannhet om mange den tror.”

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->