Norsk Folkehjelp støttar fri flyt av våpen til Hamas i Gaza

Norsk Folkehjelp krevde at Israel måtte oppheve blokaden mot Gaza, slik at alle skip, med eller uten våpen, kunne ta seg fritt inn til Hamas-regimet, og levere sine varer.

Norske kjendisar hjelp sundag NRK til å samle inn pengar til Norsk Folkehjelp.

Kravet fra Norsk Folkehjelp ble fremført til tross for at Israel daglig sender inn tonnevis med nødhjelp landeveien, og til tross for at Israel hadde tilbudt det aktuelle skipet å levere varene i en israelsk havneby for kontroll, for deretter å frakta dem inn i området.

Folkehjelp får i dag hjelp av NRK til å samle inn penger for å fjerne landminer. Åpenbart et godt formål. Men det finnes også andre gode formål å gi penger til.  Og det er viktig å prioritere. I den sammenhengen kan det være nyttig å minne om at Norsk Folkehjelp er en sterkt politisert organisasjon som flere ganger har vært ute i mediene med grove og usaklige angrep på Israel.

Kilde: Frie Yringer

Norsk Folkehjelp er er ein av dei organiasjasjonane som spreier Jøde-hat i Norge.

Generalsekretœr Liv Tørres i Norsk Folkehjelp.

Denne organiasjonen deler Iran og Hamas sitt syn på Gaza.  Finansiert av LO og det norske folk, kallar Norsk Folkehjelp Gaza for “under okkuopasjon av Israel”.

Norsk Folkehjelp har også anklaga Israel for “krigsforbrytingar i Gaza”, og støtta “hjelpeskipet” frå Tyrkia, som ville bryte den Israelske marien sin tollblokade av Gaza i mai 2010.

Norsk Folkehjelp støtta også opprettinga av ein “Palestinsk stat”, som skal vœre Jøderein, slik PLO ynskjer at denne staten skal sjå ut.  Slik som Nazistane i Tyskland vill gjere Europa “Jødereint”.

Dei som la pengar i bøssene sundag støtta ein organiasjon som deler Islam sitt syn på Israel,. Saman med Hamas spreier Norsk Folkehjelp informasjon om Israel som til forveksling er lik Nazistane sin propaganda mot det Jødiske folk.

Mange kristne i Norge var med og støtta Jøde-hat sundag. Under følgjande filosofi: “Men Norsk Folkehjelp gjer jo mykje bra”.

Vi får vel sei ja på vilkår til eit slikt resonement.

Det er jo ikkje til å leggje skjul på at Nazistane gjorde jo ein del bra før krigen, og fortjente vel nokre slantar. Hitler bygde jo motorveier i Tyskland, og utvilkla den første folkevognsbobla…

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Israel

Ein kommentar den “Norsk Folkehjelp støttar fri flyt av våpen til Hamas i Gaza”

  1. oktober 24, 2011 kl. 8:05 pm #

    Godt innlegg. Jeg ga ikke ei krone til jødehaterne i Norsk Folkehjelp.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->