Kirkeminister ville melde seg ut av kirken

Forarget over folkekirkens avvisning av å vie homofile.

Den danske krikeminister har indiske røter, og vil slett ikkje ha Bibelen som rettesnor i kyrkja.

Danmarks ferske kirkeminister, Manu Sareen, er sterkt kritisk og forarget over folkekirkens avvisning av å vie homofile. For en drøy måned siden uttalte han følgende til den danske avisen Politiken:

Utmeldt. – Jeg mener ikke at prester skal tvinges til å vie homoseksuelle, men det bør være mulig for dem å gjøre det. Så lenge dette ikke kan finne sted, kan ikke jeg med god samvittighet være medlem av den danske folkekirke.

Kilde: Vårt Land

Min kommentar:

I valget mellom den danske kyrkjeminister med indiske røter og Jesus, burde valget for kyrkja vore lett.  La den danske kyrkjeminister melde seg ut, og la Jesus få all œre.

Ei kyrkje som aksepterer Hedningar som kyrkjeministrar er på ville vegar.

Det er nok av forvirra menneske som kallar seg “kristne” i flokkane kringom. Difor må vi i det minste avstå frå å akseptere klare anti-kristlege leiarar.

Dei som likar å redusere Bibelen til “kristologi”, viser til at Jesus aldri talte mot homofili. Problemet med denne formen for argumentasjon, er at Jesus ei heller tate for Homofili.

  Johannes 8:44

Dere har djevelen til far, og dere vil gjøre det deres far ønsker. Han har vært en morder fra begynnelsen av og står utenfor sannheten, for det finnes ikke sannhet i ham. Når han lyver, taler han ut fra sitt eget, for han er en løgner og løgnens far.

Dersom homofile skal velsignast i kyrkja, er det like greit å velsigne pedofile også. Sidan Jesus aldri talte mot pedofili.

Det er ingen grenser for kven og kva kyrkja kan velsigne, dersom vi tar i bruk slik Bibel-tolknig.

Biblen er veldig tydeleg på at homofili er synd, og at homofile  må vende om. Det spelar lita rolle kva menneske måtte meine om dette, for den som trur på og lyer Gud sitt Ord.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , , ,

Kategoriar: Bibelen

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->